Kemal Yağlı Project - Son Dakika
Kültür Sanat

Kemal Yağlı Project

Kemal Yağlı Project

Farklı sahne ve sound deneyimleriyle Kemal Yağlı Project, Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde coşkulu ve güçlü dinamiğiyle müzikseverlerle buluşacak.

20.02.2017 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Farklı sahne ve sound deneyimleriyle Kemal Yağlı Project, Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde coşkulu ve güçlü dinamiğiyle müzikseverlerle buluşacak.

Kemal Yağlı Project, her biri farklı öykü, farklı sahne ve sound deneyimleri olan altı müzisyenin bir araya gelmesiyle ve ortak bir hikaye yazmaya karar vermesiyle varolan bir oluşum.

Uzun studio çalışmalarının ardından bu cografyanın müziğini kendi müzikal deneyimleriyle icra edip dinleyicelerle buluşma istemiyle tematik konser serisine başlıyor. Pir Sultan'dan Ahmet Kaya'ya Sezen Aksu'dan Barış Manço'ya Neşet Ertaş'tan Kardeş Türküler'e, Fikret Kızılok'a ve daha birçok değere farklı tını ve duygudaki eserleri dile getiren oluşum "Anlatılan Senin Hikayendir" sözünü kendine şiar edinmiştir. Bu coğrafyanın dogusundan batısına farklı etnik ve inanışların,varoluşların türküsünü tınısını dile getirmeye ve icra mütevaziliğinin yanı sıra bu tınılardan beslenip fusion cover çalışmalarını da icra etmektedir. Bu müzikal oluşum Ahmet Kaya Tribute denemelerini, icra mütevaziliğiyle Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde coşkulu ve güçlü dinamiğiyle müzikseverlerle buluşacak.

Vokal: Kemal Yağlı

Bateri : Serhat Mertal Kayan

Bass Guitar: Akın Altıntaşı

Electro Guitar: Yakup Güzel

Classic Guitar: Orhan Kara

Bağlama-Elektro Bağlama: Onur Akyol

"Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz  aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin"

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Kemal Yağlı Project - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement