Kemalpaşa Kaymakamı'na Duygusal Veda - Son Dakika
Yerel

Kemalpaşa Kaymakamı'na Duygusal Veda

Kemalpaşa Kaymakamı\'na Duygusal Veda

Kemalpaşa Belediye Başkanı Karakayalı, Manisa'nın yeni oluşan Yunus Emre ilçesine tayin olan Kemalpaşa Kaymakamı Yüksel Topal için veda yemeği verdi.

21.08.2013 16:08  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Manisa'nın yeni oluşan Yunus Emre İlçesi'ne tayin olan Kemalpaşa Kaymakamı Yüksel Topal için veda yemeği verdi.

Veda yemeğine, Kemalpaşa Kaymakamı Yüksel Topal, Garnizon Komutanı Yzb. Özgür Özgü, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Kemalpaşa Başsavcısı Osman Kılıçaslan, Kemalpaşa eski Başsavcısısı Hidayet Kaya, Karayolları 2. Bölge Müdürü Erol Altun, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, CHP İlçe Başkanı Ünsal Atmaca, Belediye Meclis üyeleri, İl genel Meclis üyeleri, Mahalle ve Köy Muhtarları, Sanayi, Dernek ve Kooperatif temsilcileri, Kurum Müdürleri, Daire amirleri, çalışma arkadaşları ile Kaymakam Yüksel Topal'ın dostları katıldı.

"GÜZEL PROJELERİ BERABER YAPTIK"

Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı yemekte yaptığı konuşmada, "Kaymakam beyle 4,5 yıldır görev yaptım, en ufak bir kırgınlığım olmadı. Ben halkın temsilcisiyim, Kaymakam Bey de devletin temsilcisi. Bu süreçte diğer daire amirleri ile de en ufak bir dargınlığım, kırgınlığım olmadı. Birbirimizi severek, halka devleti birleştirerek Kemalpaşa'da bir bütünlük sağladık. Sayın Kaymakamımızın yapıcı davranışlarından dolayı, destek verdiği projelerden çok teşekkür ederim. Kaymakamımızın tayininden dolayı üzüntü duymaktayım. Sevinçli olduğum konu ise çok uzağa gitmemesi. Manisa ile aramızda sadece bir dağ var. Biz bir aileyiz, güzel projeleri hep beraber yaptık, Kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılar diliyorum, biz sizi hiç unutmayacağız. Kemalpaşa artık sizin eviniz, ölünceye dek birlikte olacağımıza inanıyorum" dedi.

"TÜM KEMALPAŞA'YA SEVGİLER"

Kendisi adına düzenlenen veda yemeğinde konuşmanın, oldukça duygusal ve zor olacağını söyleyen Kaymakam Yüksel Topal, "Bugün itibariyle Kemalpaşa'daki 5 yıllık görev süremi noktalamış bulunuyorum. 5 yıl insan hayatında az bir süre değil, en verimli zamanlarımı Kemalpaşa'da, Kemalpaşalılarla birlikte yüz akıyla, gönül rahatlılığıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Geriye dönüp 5 yıla baktığımda keşke olmasaydı, keşke yapmasaydım, keşke böyle bir hadiseye neden olmasaydım diyeceğim bir hadise yaşamadığımı gördüm. Belki daha çok hizmete vesile olabilirdik, belki daha çok şey yapabilir miydik? Belki yapabilirdik, tabi mesai arkadaşlarımla sizlerle en iyisini yapmaya çalıştık. Biz buradan ayrılırken güzel dostlar edindik, güzel arkadaşlar edindik en büyük kazancımız da bu oldu. Kemalpaşa bende güzel anılarla, güzel insanlarla dolu yer edindi. Çok uzak bir yere girmiyoruz. Hemen Spil dağına komşu olan bir diğer ilçe Manisa Yunus Emre'ye gidiyoruz. Bu yüzden içimde çok bir tayin olmuş hissi, veda hissi, hicran duygusu yaşamıyorum. Amma velakin fiilen, hukuken Kemalpaşa'dan ayrılıyoruz. Kemalpaşa'ya ve sizlere veda ediyoruz. Burada görev yaptığım süre içerisinde kırgınlıklar olduysa, yapamadığımız hizmetler olduysa, gönlünüzden geçeni gönlünüzce yapamadıysam hakkınızı helal edin. Benden yana hakkınızda varsa sonuna kadar helal olsun. Hem ben hem ailem Kemalpaşa'dan güzel anılarla ayrılıyoruz. Bizlere emeği geçen başta mesai arkadaşlarım, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ve çalışanları, daire müdürlerim ve personellerim, Sivil toplum örgütleri, muhtarlarımız, Kemalpaşa ne yapabiliriz diye sürekli istişare olduğumuz siyasi partilerimiz ve kendilerinden çok şey öğrendiğim benim için yeni bir pencere açan farklı farklı şeyler öğrendiğim iş adamları, cefakar fedakar Haber Kemalpaşa gazetesinin muhabirleri, hepinizle güzel işer ve güzel zamanlar geçirdim hepinize çok teşekkür ediyorum. Tüm Kemalpaşa'ya ve Kemalpaşalılara sevgiler saygılar" dedi.

Gecenin sonunda Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Genel Meclis Üyeleri, Şoförler Odası, Esnaf Odası, Minibüsçüler Odası temsilcileri Kaymakam Yüksel Topal'a plaket verdiler.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Kemalpaşa Kaymakamı Yüksel Topal'a çiçek ve hediye takdim etti. Duygu dolu anların yaşandığı yemekte Kaymakam Yüksel Topal'ın mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kemalpaşa Kaymakamı'na Duygusal Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement