Kemer Belediyesinden alt ve üst yapı çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Kemer Belediyesinden alt ve üst yapı çalışmaları

Kemer Belediyesinden alt ve üst yapı çalışmaları

Kemer Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ali Acar, Başkan Yardımcısı Emin Gül ile birlikte Kuzdere ve Çamyuva Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

22.02.2021 16:54  Güncelleme: 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemer Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ali Acar, Başkan Yardımcısı Emin Gül ile birlikte Kuzdere ve Çamyuva Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kuzdere Mahallesi'nde, Mustafa Kemal Caddesi Üzerinde ASAT'ın altyapı çalışmaları sonrası tahrip olan yollarda asfalt kaplama çalışmalarındaki son durumu yerinde gören Başkan Vekili Hasan Ali Acar ve Emin Gül'e Kuzdere Muhtarı Serkan Günay da eşlik etti. Ardından Çamyuva'ya geçen Acar ve Gül, Çamyuva Mahallesi Sarıören Hayıtlıgöl'de gerçekleştirilen ve sel baskınlarının önüne geçilecek olan alt yapı çalışmaları ile İstiklal Caddesi ve diğer ara sokaklarda da alt ve üst yapı çalışmalarında gelinen son durum hakkında, Kemer Belediyesi Çamyuva Sorumlusu Özgür Şahin'den bilgiler aldı.

Başkan Vekili Hasan Ali Acar, yoğun bir şekilde devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyleyerek, bölge halkına hayırlı olması dileklerinde bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kemer Belediyesinden alt ve üst yapı çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement