Kemer Country Club Engel Atlama Yarışmaları Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Kemer Country Club Engel Atlama Yarışmaları Başlıyor

Avrupa'nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olarak kabul edilen Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde Engel Atlama Yarışmaları 11-12 Şubat tarihlerinde başlıyor ve 01-02 Nisan'a kadar devam ediyor.

07.02.2017 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demirören Şirketler Grubu'na ait uluslararası standartlara sahip bir kulüp özelliğinde olan Kemer Country Club (KCC), 'Engel Atlama Yarışmaları'na ev sahipliği yapıyor.

Avrupa'nın en iyi spor kulüplerinden biri olarak kabul edilen Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde yapılacak olan KCC TEAM CUP Engel Atlama Yarışmaları 11 -12 Şubat'ta başlayacak ve yarışlar 01-02 Nisan'a kadar 5 hafta süreyle devam edecek. Türkiye'nin en iyi takımlarının mücadele edeceği yarışmalar, dört ayak bir finalden oluşacak.

Yaklaşık bir buçuk aylık bir sürede 11-12 Şubat, 18-19 Şubat, 11-12 Mart ve 01-02 Nisan tarihlerinde yapılacak yarışmalarda dokuz takım yer alacak. Takımlar dörder kişiden oluşacak ve her birinde en az bir kadın olmak üzere 25 yaş altı bir binici de yarışacak. Takımların liderliklerini ise Türk binicilerinin en önemli isimlerinden Oktay, Sezek, Hasan Şentürk, Uğur Yılmaz, Mert Alıcıoğlu, Hüsnü Dinç, Sencer Hororan, Sencer Can, Çağrı Başel ve Altuğ Altay göğüsleyecek. Her biri iki gün sürecek yarışmalarda günde altı koşu yapılacak.

Türkiye Binicilik Federasyonu'na kayıtlı tüm binicilere açık olacak Engel Atlama Yarışmaları'nın medya sponsorluğunu Milliyet ve Vatan Gazetesi üstelenecek. Yarışmaların final koşusu ise 18-19 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek. Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde yapılacak yarışlar, atlı sporseverlere de açık olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kemer Country Club Engel Atlama Yarışmaları Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement