Kenan Çaldı Sosyete Oynadı - Son Dakika
Magazin

Kenan Çaldı Sosyete Oynadı

Longtable'da Kenan Doğulu Partisi Vardı. Geceye; Kenan'ın Adının Aşk Dedikodularına Karıştığı Tuba Ünsal'ın Katılması Damga Vurdu.

14.01.2009 06:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LONGTABLE'DA KENAN DOĞULU PARTİSİ VARDI. GECEYE; KENAN'IN ADININ AŞK DEDİKODULARINA KARIŞTIĞI TUBA ÜNSAL'IN KATILMASI DAMGA VURDU.

İzzet Çapa'nın işlettiği Longtable, bundan böyle her Pazartesi gecesi ünlü bir ismin düzenlediği partiye evsahipliği yapacak. Partilerin ilk konuğu Kenan Doğulu oldu. Mekana akın eden sosyete ve magazin dünyasının ünlü isimleri; Kenan Doğulu'nun şarkılarıyla keyifli bir gece yaşadı. Gecenin dedikodusu ise partiye Doğulu'yla aşk yaşadığı söylenen Tuba Ünsal'ın katılmasıydı. Partide; Ceyla Gölcüklü, İzzet Özilhan-Yasemin Ergene, Pınar Aylin, Sinem Kobal, Deniz Seki, Setenay Tetik, Ozan Doğulu, Demet Akalın ve Emre Ergani-Şebnem Işık gibi isimler kendilerinden geçti.

DEMET'E TEPKİ

Bu arada; mekan çıkışında gazetecilerden kaçan Demet Akalın tepki çekti. Öte yandan uzun bir süre sonra ilk kez birlikte boy gösteren İzzet Özilhan ile Yasemin Ergene, evlilik planları yaptıklarını söyledi.

Geceye yalnız başına katıldı

Zeki Tanyeri ile aşk yaşayan Ceyla Gölcüklü, geceye tek başına katılırken mini kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti.

Doğum kilolarına veda etti

Ünlü müzisyen Ozan Doğulu'nun geçtiğimiz aylarda doğum yapan eşi Ece Doğulu, aradan geçen kısa zamana rağmen formuna kavuştu.

Geleneksel görüntüsünden uzak

Şöhreti yakaladığı ilk günden beri sarı saçlarıyla dikkat çeken Pınar Aylin'in saçlarını siyaha boyatması dikkat çekti.

KENAN DOĞULU İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin Kenan Çaldı Sosyete Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement