Kenan İmirzalıoğlu, 480 Bin TL'lik Gerdanlık Taktı - Son Dakika
Magazin

Kenan İmirzalıoğlu, 480 Bin TL'lik Gerdanlık Taktı

Sinem Kobal'la Cunda Adası'nda muhteşem bir düğünle dünyaevine evine giren Kenan İmirzalığoğlu, 480 Bin TL değerinde gerdanlık taktı. Ünlü çift, düğünde halay da çekti.

16.05.2016 09:27  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun Cunda Adası'ndaki düğününden ayrıntılar gün yüzüne çıkmaya başladı. Kenan İmirzalıoğlu'nun, eşi Sinem Kobal'a değeri 480 bin TL olan gerdanlık setiyle sürpriz yaptığı öğrenildi. İmirzalıoğlu günler öncesinden satın aldığı gerdanlığı nikaha dakikalar kala eşine taktı. İmirzalıoğlu eşini alnından öperken nikah memuru evlilik cüzdanını Kobal'a verdi.

"BİZ EVLENDİK ARTIK EĞLENMEK İSTİYORUZ"

Geç saatlere kadar süren eğlence öncesi İmirzalıoğlu "Biz evlendik artık eğlenmek istiyoruz" diyerek konukların yanına gitti. Kıvanç Tatlıtuğ, "Kısa süre önce bu keyfi biz de yaşadık. Heyecanlı oldukları çok belli. Onlara, akşama her şey geçer diyerek tavsiyede bulundum" dedi. Rıza Kocaoğlu da "Abimiz evleniyor sıra bana geliyor" şeklinde konuştu.


İLKER KALELİ SAHNEDE

Sevgilisi Burçin Terzioğlu'nun isteğiyle sahneye çıkan İlker Kaleli, 'İçerim Ben Bu Akşam' şarkısını söyleyerek davetlileri coşturdu.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, Selçuk Balcı'nın şarkılarıyla halay çekti.


Kenan İmirzalıoğlu, 480 Bin TL\'lik Gerdanlık Taktı

Son Dakika Magazin Kenan İmirzalıoğlu, 480 Bin TL'lik Gerdanlık Taktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement