Kenan İmirzalıoğlu'ndan Misket Şov - Son Dakika
Magazin

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Misket Şov

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla ünlenen Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder'in düğününde, misket oyunuyla hayran bıraktı.

22.11.2015 10:10  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 yıldır birlikte olan Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder, önceki akşam nikah masasına oturdu. Kısa süreli bir ayrılık yaşayan, barışır barışmaz da evlilik tarihi alan çiftin düğününü Portaxe'de yapıldı.

ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

İrfan Özata'nın şarkılarıyla renk kattığı düğüne, Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal, Şahin Irmak, Asena Tuğal, Büşra Pekin ve Sema Öztürk gibi pek çok tanınmış sima katıldı.

KOBAL-İMİRZALIOĞLU ÇİFTİ DÜĞÜNE DAMGA VURDU

Törende gözler evlilik kararı aldıkları iddia edilen İmirzalıoğlu-Kobal çiftindeydi. Başta BKM Mutfak oyuncuları olmaz üzere çok sayıda ünlü ismin katıldığı düğüne Kenan İmirzalıoğlu sevgilisi Sinem Kobal ile geldi.

Konuklar düğünden renkli kareleri sosyal medyadan paylaştı.

KENAN'DAN MİSKET ŞOV

Yöresel oyunlarda iddialı olan Kenan İmirzalıoğlu, düğünde hünerlerini sergiledi. Çalan her müzikte sahnede yerini alan İmirzalıoğlu, oyun havlarındaki yeteneklerini gösterdi.

Kenan İmirzalıoğlu\'ndan Misket Şov

Son Dakika Magazin Kenan İmirzalıoğlu'ndan Misket Şov - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • gökhan: kardeşim dediği birinin eski sevgilisiyle beraber oluyor keşke filmlerindeki gibi mert olabilseymiş 11 6 Yanıtla
  • Duygum: Allah bir ömür boyu mutlu etsin. Darisi biz bekarlarin başına inşallah. 15 0 Yanıtla
  • Sz: Paraları olmasa hiçbirine kimse bakmaz 10 4 Yanıtla
  • emili: Helal sana kenan karizmasin ardada kimmis bee 7 5 Yanıtla
  • deli kadir: evrenin karizması gardasımm 4 4 Yanıtla
  • coßkun: deniz gezmiş eşkıya değil miydi cami imamı idide bizi mi kandırdılar 2 5 Yanıtla
  • ....: Adamimya her türlü uxani kacani vuruyor.karizma hersey var kenan imzalioglu :-) 2 4 Yanıtla
  • 555: Boyle hanzolari ve bunu haber yapanı aklı dengesi başına gelene ve hayat falsefesini anlayana kadar,sabahtan akşama kadar tarlalarda,bahçelerde,ahırlarda çalıştırmalı.Akşamdan sabaha kadar ahlak,kültür,sosyal,tarih,coğrafya,din,kimya,matematik,biyoloji dersi verilmeli.İnsanın nefsi müdaafasını zayıflatan diziler,filimler,müzikler,alkol,sigara,maçlar,şans oyunları gibi şeylerden uzak tutulmalı.Yiyecek ve içecek olarak sadece patates,kurufasulye,nohut ,bulgur, su,şerbet,ayran VERİLMELİ. 4 2 Yanıtla
  • SBO ( SADECE BAŞLIĞI OKUDUM ): bunu haber yapanı aklı dengesi başına gelene ve hayat falsefesini anlayana kadar,sabahtan akşama kadar tarlalarda,bahçelerde,ahırlarda çalıştırmalı.Akşamdan sabaha kadar ahlak,kültür,sosyal,tarih,coğrafya,din,kimya,matematik,biyoloji dersi verilmeli.İnsanın nefsi müdaafasını zayıflatan diziler,filimler,müzikler,alkol,sigara,maçlar,şans oyunları gibi şeylerden uzak tutulmalı.Yiyecek ve içecek olarak sadece patates,kurufasulye,nohut ,bulgur, su,şerbet,ayran VERİLMELİ. 1 2 Yanıtla
  • Sinan: Ugur yucel le de iyi misket oynar kendisi.... 1 0 Yanıtla

Advertisement