Kenan Işık Yarışmacıyı Fena Bozdu - Son Dakika
Güncel

Kenan Işık Yarışmacıyı Fena Bozdu

Kenan Işık Yarışmacıyı Fena Bozdu

Kim Milyoner Olmak İster'de emekli subay ilk soruda elendi.

05.06.2013 21:32  Güncelleme: 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kenan Işık'ın sunduğu ''Kim Milyoner Olmak İster?'' yarışmasının dünkü bölümüne ilk soruya yanlış yanıt veren emekli Subay ve Kenan Işık tarafından bozulan Anaokul öğretmeni damga vurdu.

SUBAY İLK SORUDA ELENDİ

Emekli Subay olan Ahmet Bey, daha ilk soruya yanlış yanıt vererek yarışmadan elendi. Şoke olan yarışmacıya Kenan Işık, 'Kolaydı ama demek ki; siz pek duymadınız ' yorumunu yaptı.

'Pek duymamışım' karşılığını veren yarışmacıya Işık, 'Yapacak bir şey yok, sağlık olsun' dedi.

KENAN IŞIK YARIŞMACIYI FENA BOZDU

Anaokul öğretmeni Edanaur Korkmaz adlı yarışmacı ise, 15 bin liralık baraj sorusunda yarı yarıya joker hakkını kullandı. Ancak yarışmadan çekilen Korkmaz'a Kenan Işık, 'Kusuruma bakmayın ama anaokul öğretmenisiniz, herhalde tiyatroyla ilgilisiniz. Çocuklar için olan bir şey, esasen müzikali bile yapılmıştır. Filmler, oyunlar...' diyerek yarışmacıyı bozdu.

Utandığı gözlenen yarışmacı ise, 'Evet biliyorum ama iki seçenek arasında çok kaldım' dedi. Korkmaz, 7 bin 500 lira ile yarışmadan ayrıldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kenan Işık Yarışmacıyı Fena Bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yozgat'ta Tarım Alanlarında Hastalık ve Zararlı Kontrolü Yapıldı
    12:12 Yozgat'ta Tarım Alanlarında Hastalık ve Zararlı Kontrolü Yapıldı

    Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde, tarım alanlarının hastalık ve zararlılara karşı kontrol edilmesi amacıyla il ve ilçe Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından bir dizi çalışma gerçekleştirildi. Şefaatli İlçe Tarım Müdürlüğü personeli ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitki Sağlığı birimi personellerinin katılımıyla Çekerek ilçesinde bulunan hububat ekili arazilerde detaylı kontroller yapıldı. Yapılan kontrollerde bazı bölgelerde hububat yaprak hastalıklarının görüldüğü tespit edildi ve bu bölgelerden numuneler alındı. Üreticilere, arazilerini düzenli olarak kontrol etmeleri ve hastalık belirtileri olan alanları belirleyip ilaçlama yapmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

  • Yalova'da 15 yıl hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
    12:08 Yalova'da 15 yıl hapis cezası bulunan zanlı yakalandı

    Yalova'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, 4 ayrı suçtan toplamda 15 yıl 6 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.U. isimli zanlı yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, zanlının Dere Mahallesi'nde olduğu bilgisine ulaşarak operasyon düzenledi. Yakalanan zanlı, adli makamlara sevk edilmek üzere yasal işlemlere tabi tutuldu.

  • Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusunu Hasoğlum Kazandı
    12:08 Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusunu Hasoğlum Kazandı

    Elazığ Hipodromunda düzenlenen yılın en önemli mücadelelerinden biri olan Elazığ Belediye Başkanlığı koşusunu Hasoğlum isimli safkan at kazandı. Koşuda Hasoğlum, 1.50.51'lik bitiriş derecesiyle galibiyete ulaştı.

  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: Mersin özgürlükler kenti
    12:06 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: Mersin özgürlükler kenti

    Mersin'in farklı dünya görüşü ve farklı yaşam biçiminden insanların huzur içinde yaşadığı bir kent olduğunun altını çizen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, belediyenin toplumun her kesimine cevap vermek zorunda olduğunu belirtti.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Bal Üreticilerine Arı Kovanı Hibe Ediyor
    12:06 Antalya Büyükşehir Belediyesi Bal Üreticilerine Arı Kovanı Hibe Ediyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde ikamet eden bal üreticilerine bin 398 adet arı kovanı hibe etti. Kadınlara da 29 hamur karma makinesi, ceviz makinesi ve salça makinesi desteği verildi.

  • İncirlik Üssü, Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldü! F-16 filosu konuşlandırılacak
    12:05 İncirlik Üssü, Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldü! F-16 filosu konuşlandırılacak

    İncirlik Üssü, Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldü! F-16 filosu konuşlandırılacak

  • Üniversite Mezunu Genç Gazeteci, Köyünde Çiftçilik Yaparak Ailesine ve Köy Halkına Katkıda Bulunuyor
    12:04 Üniversite Mezunu Genç Gazeteci, Köyünde Çiftçilik Yaparak Ailesine ve Köy Halkına Katkıda Bulunuyor

    Sivas'ın merkeze bağlı Yaramış köyünde yaşayan Ahmet Almalı, üniversite eğitimini tamamladıktan sonra köyüne dönerek baba toprağını işlemeye başladı. Gazetecilik alanında eğitim gören Almalı, iş aramak yerine köyünde tarımsal faaliyetlerini sürdürmeyi tercih etti. Baba toprağını işlemek, aile geleneğine uygun bir adım olduğu kadar Almalı için de büyük bir gurur kaynağı. Üniversite mezunu genç çiftçi, üretim yaparak hem ailesine hem de köy halkına katkıda bulunmayı hedefliyor.

  • Yalova'da 15 Yıl Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı
    12:04 Yalova'da 15 Yıl Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı

    Yalova'da 15 yıl 6 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle aranan zanlı, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. E.U. isimli zanlı, Kasten Öldürme, Hırsızlık, Mala Zarar Verme, Konut Dokunulmazlığını İhlal suçlarından toplamda 15 yıl 6 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

  • Tavşanlı Borsa İstanbul Anadolu Lisesi'nde Bilim Fuarı
    12:03 Tavşanlı Borsa İstanbul Anadolu Lisesi'nde Bilim Fuarı

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bulunan Borsa İstanbul Anadolu Lisesi, Bilim Fuarı düzenledi. Fuarda öğrencilerin hazırladığı 12 proje sergilendi ve kültürel miras, ekolojik denge, doğal afetler ve afet yönetimi temaları ele alındı.


Advertisement