Kenan Sofuoğlu, motosiklet festivaline katıldı - Son Dakika
Spor

Kenan Sofuoğlu, motosiklet festivaline katıldı

Kenan Sofuoğlu, motosiklet festivaline katıldı

Mototeam05 Amasya Motosiklet Kulübünün düzenlediği '1. Amasya mototeam05 Motosiklet Festivali'ne Dünya Motosiklet Şampiyonu ve Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu da katıldı.

29.06.2019 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mototeam05 Amasya Motosiklet Kulübünün düzenlediği '1. Amasya mototeam05 Motosiklet Festivali'ne Dünya Motosiklet Şampiyonu ve Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu da katıldı.

Sofuoğlu, festivale kendi motoruyla geldi. 30 şehirden yaklaşık 500 motosiklet tutkunu Amasya'da 1. Mototeam05 Motosiklet Festivali'nde bir araya geldi. Saraydüzü Kışla binası önünde toplanan motosiklet tutkunları, festivale Şampiyon Sofuoğlu öncülüğünde şehir turu atarak başladı.

Mototeam05 Motosiklet Kulübü Başkanı Efe Uğurluoğlu, "İki gün sürecek bir festivalimiz var. 30 şehirden 500'e yakın motosikletçi arkadaşlarımız ağabeylerimiz geldi. Motosiklet bırakılmayacak bir tutku, yani tedavisi olmayan bir şey" dedi.

Festivale 7'den 70'e genç yaşlı çocuk bir çok motosiklet tutkunu katıldı.

Kırıkkale'den gelen motosiklet tutkunu Elif Göl, "Büyük bir motor sevgim var. Çocukluğumdan beri böyle yerlere gelmek için çok çaba verdim ve buradayım şu anda. Burası çok güzel, 30 şehirden 500'e yakın motor geldi. Bütün motorları tanımaya çalışıyorum, çok zevkli oluyor. Burada 2 gün buradayız, kamp atacağız. Milletvekilimiz Kenan Sofuoğlu da buraya geldi. Çok mutluyum" diye konuştu.

Turhal Motosiklet Kulüp Başkanı Adem Özyiğit ise "Motosiklet tutkudur ama motosiklette çok dikkatli olmak lazım. Araçların biraz daha motosikletlileri fark etmeleri lazım. Ekipmansız binmemeleri rica olunur. Küçücük düşme halinde insanlar kol, bacak zarar görüyor. Mutlaka ekipmanla, kaskla katılmak lazım" ifadelerini kullandı.

Şampiyon Sofuoğlu'na festivale katılan motor tutkunları büyük ilgi gösterirken öz çekim yapanlar da oldu.

Sofuoğlu: "Böyle turlarda tedirgin oluyorum"

Şampiyon Sofuoğlu, "Öncelikle herkesi canı gönülden selamlıyorum. Burada gelirken az önce motorları gördüm, dedim ki ben Sakaryalıyım, bu kadar motorcuyu Sakarya'da toplayamazdım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Şimdi tabii, az çok biliyorum bir tur yapacağız motorcu arkadaşlarla o yüzden motorumu getirebildim. Sakarya'dan gelemedim motorla, motoru kamyonete yükledim. 50 km kala indim motorla geldim. Burada sizlerle bir motosiklet turu yapmak için. Bir tura çıkacağız, ben böyle turlarda tedirgin oluyorum. Herkesin dikkatli olmasını rica ediyorum. Güzel bir tur yapalım inşallah, güzel bir gezi yapalım buralar çok güzel. Ben de gerçekten merak ediyorum. Hız yapmadan, göre göre, zevk ala ala, hep beraber turumuzu tamamlayalım inşallah" açıklamasında bulundu.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise, "Sayın vekilimin yol arkadaşları, Türkiye'nin cengaverleri, Türkiye'nin koç yiğitleri, yüreğini avucunda taşıyan cesaretli insanlar şehrimize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bugün bizi onurlandırdınız, bugün bizi gururlandırdınız. Cenab-ı Hakk da sizleri onurlandırsın, gururlandırsın ve muhafaza eylesin" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Şampiyon Sofuğlu öncülüğünde şehir turu atıldı. İki gün sürecek festivale ayrıca Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil ve 500'e yakın motosiklet tutkunu katıldı. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kenan Sofuoğlu, motosiklet festivaline katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu
    08:29 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer taraftarlarının katılımıyla dostluk iftarı düzenlendi. Pandemi nedeniyle evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenen taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Herkes kendi takımının formasıyla birlikte dostluk sergiledi.

  • Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi
    08:22 Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaraylı taraftarlar, Sındırgı Belediyesi tarafından evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenerek Cumhuriyet Meydanı'nda toplu iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Galatasaray taraftarlarının yanı sıra diğer takımların taraftarları da katılarak dostluk sergiledi.

  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.


Advertisement