Kendi Aracını Yakan Genç: Canımı Yakan Herkes Bu Dünyada Yanacak - Son Dakika
Güncel

Kendi Aracını Yakan Genç: Canımı Yakan Herkes Bu Dünyada Yanacak

Ankara'da kendi aracını yakan genç adam o anları, "Canımı yakan herkes bu dünyada yanacak" mesajıyla sosyal medyada paylaşarak kimliği belirlenemeyen bir kişiye tehditte bulundu.

20.03.2018 06:42  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akşam saatlerinde Mevlana Bulvarı'nın Dikmen kesiminde meydana gelen olayda 06 EKT 14 plakalı otomobilini yol kenarına park eden Gökhan Ö, eline aldığı satırla önce araca zarar verdi. Otomobilin tüm camlarını kıran şahıs, daha sonra otomobili ateşe verdi.

TEHDİTLERİNİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Yanında bulunan arkadaşlarından bu anları cep telefonu kamerası ile kaydetmelerini isteyen Gökhan Ö, sosyal medyada paylaştığı görüntülerin altına, "Canımı yakan herkes bu dünyada yanacak. Canın kör ebe oynamak istediyse buyur sana kör ebe. Sana 24 saat süre veriyorum, Dikmen'den git, 24 saat sonra olacaklardan sorumlu değilim. Yaptıklarım yapacaklarımın talimatıdır. Ben bu zamana kadar ne yaptıysam her şeyi açık açık yaptım, sana 24 saat müddet ya da sevdiklerinle vedalaş. Son sözüm bu istiyorsan, arkanda kralın olsun seni ve kralını yakmak benim boynumun borcu" notunu düştü.

Kendi Aracını Yakan Genç: Canımı Yakan Herkes Bu Dünyada Yanacak
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kendi Aracını Yakan Genç: Canımı Yakan Herkes Bu Dünyada Yanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • nobutada: FAKİR işte napacan. Yiyorsa 100 binlik bir araba al onu yak. Çakma polat. Hep bu diziler işte 3 kuruşluk dizi yapıp böyle artıklara gün doğduruyorlar.. Al iki kitap oku desen okumam yazmam yok der. bu insanlar saf süte damlatılan çiş gibidir. Özü bozmaz ama görüntüyü çirkinleştirir 12 0 Yanıtla
  • Fenomen: Havlayan it ısırmaz demiş atalarımız..Havlamak modasına katılmış anlaşılan...Bileğine ve yüreğine güvenen insanın bu tür şovlara girmeden yapacağını yapar...Hadi lannnn demek geliyor içimden.. 5 0 Yanıtla
  • Recep34: Tamirciye kızmış olabilir :) 4 0 Yanıtla
  • Faruk : Yine mi AdaNa 0 3 Yanıtla
  • Tofascı: Adamın canını araba yakmış bende de var bir tane bazen çıldırtıyor insanı 3 0 Yanıtla
  • Komedi: Kendini yak koçum 1 0 Yanıtla
  • Öfke : Öfkeyle kalkan zararla oturur.kin iyi birsey degil olan sana olur koçum 0 0 Yanıtla
  • Şahinler doğanlar: Şahinlerin doğanların çektiği :))) 0 0 Yanıtla

Advertisement