Kendi Başına Telefon Görüşmeleri Yapabilen Google Duplex İphone'lara Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Kendi Başına Telefon Görüşmeleri Yapabilen Google Duplex İphone'lara Geliyor

Kendi Başına Telefon Görüşmeleri Yapabilen Google Duplex İphone\'lara Geliyor

Google'ın geçtiğimiz yıl duyurduğu ve kullanıcılar adına kişisel aramalar yapabilen yapay zekaya sahip teknoloji yeniliği Duplex, artık iPhone kullanıcıları tarafından da kullanılabilecek.

03.04.2019 21:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uygulama alanlarının sayısı her geçen gün artan yapay zekâ, giderek hayatımızda daha fazla yer kaplamaya başladı. Kaliforniya merkezli teknoloji devi Google da bilindiği üzere bu trende ayak uydurarak birçok yapay zekâ projesi üzerine çalışıyor ve Duplex de bunlardan biri.

Geçtiğimiz yıl Google'ın I/O geliştiriciler konferansında tanıtılan dijital asistan Google Duplex; kullanıcılar adına aramalar yapabilmesi, otel ve restoran rezervasyonları yapabilmesi gibi özellikleriyle oldukça dikkat çekmişti. İlk zamanlarda yalnızca Google'ın Pixel akıllı telefonlarında kullanılabilen bu özellik, artık daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap edecek.

Kendi Başına Telefon Görüşmeleri Yapabilen Google Duplex İphone'lara Geliyor

İlk olarak ünlü Android forum sitesi XDA Developers'taki kullanıcılar tarafından keşfedilen bir Google Duplex destek sayfası, dijital asistanın "Google Asistan yüklü iPhone'lar"da ve "5.0 veya daha yeni bir sürümü çalıştıran Android cihazlar"da kullanılabileceğini gösteriyor.

Google Duplex, Google'ın son yıllarda tanıttığı en etkileyici hizmetlerden biri. Kullanıcı sayısının artmasıyla Google'ın bu dijital asistanın yeteneklerini daha da geliştireceği söyleniyor. Google'ın bu projesinde başarılı olup olamayacağını önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz. Google Duplex'in nasıl çalıştığını gösteren kısa tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Kendi Başına Telefon Görüşmeleri Yapabilen Google Duplex İphone'lara Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement