Kendi cilt lekelerinden yola çıkan iş kadını 30 şubeye ulaştı - Son Dakika
Genel

Kendi cilt lekelerinden yola çıkan iş kadını 30 şubeye ulaştı

İki çocuk annesi Nuray Yıldız, cilt lekeleriyle mücadele ederken sektöre girdi ve şimdi Türkiye ve dünya genelinde 30 şubesiyle kişisel bakım sektöründe hizmet veriyor. Yıldız, yaz aylarında cilt bakımı ve güneş koruyucu kullanımının önemine de dikkat çekiyor. Ayrıca sıkılaşmak isteyen kadınlara Star Slim işlemini öneriyor ve cilt bariyeri zayıf olanların lekelenme riskine karşı profesyonel bir cilt analizi yaptırmalarını öneriyor.

16.05.2023 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 çocuk annesinin başarı öyküsü kadınlara örnek oluyor

İSTANBUL - Kendi cilt lekelerinden yola çıkan iki çocuk annesi Nuray Yıldız'ın başarı öyküsü kadınlara örnek oluyor. Kendi cildi için araştırmalar yaparken sektöre giren başarılı iş kadını şuan da 30 şubeye ulaşarak büyük bir başarıya imza attı.

Cildinde çok fazla leke olan iki çocuk annesi Nuray Yıldız bu sorunları aşabilmek için uzun süre araştırma yaptı. Araştırma yaptığı sırada sektörü çok seven Yıldız, kendisini bir anda sektörün içinde buldu. Açtığı iş yerini kısa sürede büyüten Yıldız, şuanda Türkiye'de ve dünyada 30' a yakın şube ile kişisel bakım sektöründe hizmet veriyor. Geçmişte sadece kendisinde leke varmış gibi düşündüğünü belirten Yıldız, "Cildimde çok fazla lekelenme vardı. Cildimdeki lekeleri nasıl açabilirim diye hep araştırma içerisindeydim. Bu mesleği çok sevince bir anda kendimi içerisinde buldum. Cildimin eski halinden eser yok. Ben eskiden sadece kendimi lekeli olarak görürdüm sanki hiç kimse lekeli değilmiş gibi. Bu işe girdikten sonra kendime söz verdim. Her kadın cildini tanımalı ve her kadın lekesiz olarak aynaya baktığında kendisini iyi hissetmeli. Ciltteki tüm lekeleri, gözenekleri, kırışıklıkları tamamen açıyoruz. Yurt dışında, 3 Türkiye'de 27 şubem var. Kendi cildimden yola çıkıp bu şekilde büyüdük. Şubelerimin geneli benim danışanlarım oldu. Aslında onlarda cilt problemleri yaşadığı için beni tercih ettiler. Ben onların hayatına dokundum. Şimdi onlarda başka danışanlarımın hayatlarına dokunmaya başladılar" dedi.

Yaz aylarına dikkat

Yaklaşan yaz ayları için de uyarılarda bulunan Nuray Yıldız, "Yaz aylarında doğru güneş koruyucu çok önemli. Yaz aylarında beyaz güneş koruyucu ve arkasından renkli güneş koruyucu kullanmalıyız çünkü yeterli gelmiyor. Sabah akşam düzenli olarak cildimizi temizlemeliyiz. Cilt temizlenmeyince kuruysa eğer o zaman kırışıklık ve lekelenmeye maruz kalıyor. Havuzdan ve denizden çıktıktan sonra su ile cildimizi yıkayıp güneş koruyucu sürmeliyiz. Tatile çıkmadan önce güzel bir bakım ile hem lekelenmeyi önleriz hem de güzel bir tatil geçiririz" diye konuştu.

Spor yapmak sıkılaşmak için yeterli değil

Sıkılaşmak isteyen kadınların sadece spor yaparak bunu sağlamasının çok da mümkün olmadığını belirterek bunun için Star Slim işlemini öneren Yıldız, "Bu işlem ile hem ciltteki hangi bölgemizde fazlalık varsa o bölgedeki yağları parçalıyor hem de ayrı bir cihazla o bölgeyi sıkılaştırıyoruz. Ne kadar çok spor yaparsak yapalım mesele 500 mekik çekemiyoruz. İşte biz burada 20 dakikada 500 mekik çekmiş kadar bir uygulama yapıyoruz. Yaz geldi mayolarımızı giyineceğiz. Nerede fazlalığımız varsa star slim tam sizin için, her bölgeye yapabiliyoruz. Bacakta, kalçada, göbekte fazlalık var ise her bölgece yapıyoruz. Sporu yapsak bile her bölgeyi çalıştıramıyoruz. Burada en önemli konu doğru cihaz doğru işlem. İnsan sağlığına zarar vermeden zayıflama işlemleri yapılabiliyor.

Cilt bariyerinde güçsüzlük varsa lekelenmelerin olabileceğini ve bunun ancak iyi bir cilt analizi sonrası tespit edilebileceğini belirten Yıldız, "Cilt bariyerleriniz güçsüz ise çok fazla lekelenebilirsiniz. Kılcal damarlarınız çok fazla yüzeye çıkabilir. O yüzden cilt bariyeriniz güçlü olsun. Çok daha rahat edebilirsiniz. Cilt bariyerlerinizi profesyonel bir cilt analiz cihazı ile analiz edeceğiz. Sonrasında yeni nesil ozon cilt bakımını yapacağız. Ciltte hassasiyet var ve bariyerleriniz güçsüz ise ona göre bakım yapmış oluyorum. İşlemlerden sonra lekelenmeyi tamamen önlemiş oluyoruz" diye konuştu.

Kendi cilt lekelerinden yola çıkan iş kadını 30 şubeye ulaştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Kendi cilt lekelerinden yola çıkan iş kadını 30 şubeye ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Terör örgütü PKK/KCK üyesi Fransa'dan Türkiye'ye getirildi
    10 Nis Terör örgütü PKK/KCK üyesi Fransa'dan Türkiye'ye getirildi

    Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), terör örgütü PKK/KCK üyesi Mehmet Kopal'ın Fransa'dan Türkiye'ye getirildiğini duyurdu. EGM'nin açıklamasına göre, ulusal seviyede aranan Kopal'ın sınır dışı kararı alınarak Türkiye'ye getirilmesi, EGM İnterpol-Europol Daire Başkanlığı, TEM Daire Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı ve Dışişleri Bakanlığı'nın koordineli çalışmaları sonucunda gerçekleştirildi.

  • Uzmanından Ramazan Ayı sonrası beslenme tavsiyeleri
    10 Nis Uzmanından Ramazan Ayı sonrası beslenme tavsiyeleri

    Diyetisyen Gamze Söylemez, Ramazan Bayramı'ndaki yeme alışkanlıklarıyla ilgili önemli hatırlatmalar yaparak, bol su tüketimi, tatlı tüketimine dikkat, egzersiz yapma ve çocuklara ev yapımı tatlılar verme gibi beslenme tavsiyelerinde bulundu.

  • Ulusal seviyede aranan PKK'lı terörist yakalanarak Türkiye'ye getirildi
    10 Nis Ulusal seviyede aranan PKK'lı terörist yakalanarak Türkiye'ye getirildi

    Türk güvenlik güçleri, terörle mücadeleyi yurtiçi ve yurt dışında kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor. Uluslararası çapta aranan PKK'lı terörist Mehmet Kopal, Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi. Teröristin yakalanması için Emniyet Genel Müdürlüğü, İnterpol-Europol Daire Başkanlığı, TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı birlikte çalıştı.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da Bayram Namazı Kıldı
    10 Nis CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da Bayram Namazı Kıldı

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, bayram namazını memleketi Manisa'da kıldı.

  • Kosova'da Müslümanlar Bayram Namazı İçin Camilere Akın Etti
    10 Nis Kosova'da Müslümanlar Bayram Namazı İçin Camilere Akın Etti

    Kosova'nın Prizren kentinde Müslümanlar, Ramazan Bayramı'nı coşkuyla karşıladı. Osmanlı döneminden kalma tarihi Sinan Paşa Camii'ne akın eden yüzlerce Müslüman bayram namazını kıldı. Bayram namazının ardından dualar edildi ve Müslümanlar birbiriyle bayramlaştı. Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) Genel Başkanı ve Kosova Bölgesel Kalkınma Bakanı Fikrim Damka, bayram namazını kıldığı camide yaptığı açıklamada, Gazze'deki durumun üzüntü verici olduğunu belirtti ve tüm dünyada barışçıl bir Kurban Bayramı diledi.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
    10 Nis Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

    AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kasapoğlu mesajında, Ramazan ayının hüznünü geride bırakarak bayrama ulaşmanın sevincini paylaştıklarını belirtti ve bu mübarek ay boyunca yapılan ibadet ve duaların kabul olmasını niyaz etti. Ayrıca, Mahalli İdareler Genel Seçimleri süresince milletle bir ve beraber olma bahtiyarlığını yaşadıklarını ve bu beraberliğin Ramazan'ın sevinci ve kardeşlik iklimiyle bereketlendiğini ifade etti. Kasapoğlu, Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, bayramın tüm insanlığın hayrına ve esenliğine vesile olmasını diledi.

  • Muharrem İnce, Yalova'da Bayram Namazını Kıldı
    10 Nis Muharrem İnce, Yalova'da Bayram Namazını Kıldı

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ramazan Bayramı nedeniyle memleketi Yalova'da Elmalık Köyü Camii'nde bayram namazını kıldı. İnce, cami avlusunda köylülerle bayramlaştıktan sonra mezarlık ziyareti yaparak ailesinin bayramını kutladı.

  • Bodrum açıklarında makine arızası sonrası kurtarılan 2 kişilik tekne
    10 Nis Bodrum açıklarında makine arızası sonrası kurtarılan 2 kişilik tekne

    Bodrum Akyarlar açıklarında makine arızası yaşayan ve içinde 2 kişi bulunan 14 metre uzunluğundaki tekne, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı. Tekne, sürüklenme tehlikesiyle karşı karşıya kaldıktan sonra yapılan yardım çağrısı üzerine KIYEM-6 hızlı tahlisiye botuna yedeklenerek emniyetle demirletildi.

  • Edirne'deki sınır kapılarından çıkışlar 3 kat arttı
    10 Nis Edirne'deki sınır kapılarından çıkışlar 3 kat arttı

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Ramazan Bayramı tatilinde Edirne'deki sınır kapılarından yurt dışına çıkışların 3 kat arttığını belirtti. Sezer, bayram boyunca kentteki tedbirlerin devam ettiğini ve güvenlik birimleri ile sağlık personelinin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. Sınır şehri olmaları nedeniyle yurt dışına çıkışlarda yoğunluk yaşandığını söyleyen Sezer, tatilin başlangıcından itibaren sınır kapılarında yolcu ve araç çıkışlarında büyük bir artış olduğunu belirtti. Ayrıca, bayram tedbirleri kapsamında 1780 personel ve 240 araçlık bir ekip görevlendirildiğini ve trafik kazalarında geçen yıla göre yüzde 50 oranında azalma olduğunu da vurguladı.

  • Aksaray'da Bayramda Jandarma Ekipleri Trafik Denetiminde
    10 Nis Aksaray'da Bayramda Jandarma Ekipleri Trafik Denetiminde

    Aksaray'da halkın huzur ve güven içerisinde trafikte seyahat etmeleri, yaşanan kazaların en aza indirilebilmesi amacıyla bayramın ilk gününde de görev alan jandarma ekipleri yollarda denetim yapıyor. İl Jandarma Komutanlığı asayiş ve trafik ekipleri araçları durdurarak sürücü ve araç kontrolleri yaparken, yolcu konumundaki vatandaşları da GBT sorgusundan geçiriyor. Jandarma ekipleri sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıyor.

  • Ameliyattan çıkan Özgür Özel'in yeni imajı
    10 Nis Ameliyattan çıkan Özgür Özel'in yeni imajı

    31 Mart yerel seçimlerinin ardından gözlerinden mercek ameliyatı olan CHP lideri Özgür Özel, gözlüklerini bıraktı. Bayram namazını memleketi Manisa'daki Hatuniye Camisi'nde kılan Özel, kameralar karşısına yeni imajıyla çıktı.

  • Muharrem İnce, Ramazan Bayramı'nda köyünde bayramlaştı
    10 Nis Muharrem İnce, Ramazan Bayramı'nda köyünde bayramlaştı

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Yalova'daki köyünde Ramazan Bayramı namazını kıldıktan sonra cemaatle bayramlaştı ve mezarlık ziyareti yaptı. İnce, bayramını kutladığı annesinin evine geçerek bütün Müslümanların bayramını kutladı ve bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk diledi.


Advertisement