Kendi Mutfağınızın Baristası Olun - Son Dakika
Güncel

Kendi Mutfağınızın Baristası Olun

Kendi Mutfağınızın Baristası Olun

Kahve makineleri alanında dünyanın bir numarası İtalyan De'Longhi, tek tuşla 5 çeşit kahve keyfi hazırlamanıza olanak sağlıyor.

27.09.2012 17:16  Güncelleme: 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

De'Longhi tarafından üretilen EC 850 M tam otomatik kahve makinesi ile evinizde arkadaşlarınızla, iş yerinde konuklarınızla leziz bir kahvenin tadını çıkarabilir, günün stresinden ve yorgunluğundan arınabilirsiniz.

Artık tek bir tuşla 5 çeşit kahve hazırlamak mümkün! De'Longhi EC 850 M tam otomatik kahve makinesi, aynı anda Espresso, Cappuccino, Caffe Latte ve Latte Machiato çeşitlerini tek tuşla sizlere sunuyor. Artık sabah ya da akşamüzeri yorgunluk kahveleri, De'Longhi EC 850 M ile en pratik şekilde hazırlanıyor.

40 Saniyede Espressonuz Hazır!

De'Longhi EC 850 M, sessiz kahve çekirdeği öğütücüsü ile 13 farklı incelik ayarında kahve çekirdeklerini çekip, her zaman taptaze kahveler hazırlayabilirsiniz. Espresso, Cappuccino, Caffe Latte ve Latte Machiato kahve çeşitlerini çok hafif, hafif, standart sert veya çok sert olarak damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz. Üstün teknolojisiyle 40 saniyede istediğiniz kahve türünü hazırlayabileceğiniz De'Longhi EC 850 M, ayrıca size farklı içecekler için gerekli sıcak suyu hazır bulundurma imkanı da sağlıyor.

Toz veya çekirdek kahve kullanma ayrıcalığı sunan, A sınıfı elektrik tüketen EC 850 M kahve makinesi, kahve ve su miktarı ayarı ile istenilen fincan boyutunu seçmeniz için özel olarak tasarlandı. Ayrıca çıkarılabilir demleme ünitesiyle, en zor ulaşılan köşelerin bile zahmetsizce temizlenmesine olanak sağlayarak kolay bir kullanım sunuyor. www.delonghi.com.tr

De'Longhi EC 850 M için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 1.299 TL'dir.

De'Longhi ürünlerine; Bimeks, Media Markt, Saturn, Teknosa, Metro, Evkur, Esse, Boyner, YKM'nin tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kendi Mutfağınızın Baristası Olun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement