Kendini Ağaca Asan Annesini İpten Aldı - Son Dakika
Güncel

Kendini Ağaca Asan Annesini İpten Aldı

Kendini Ağaca Asan Annesini İpten Aldı

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, kendini ağaca asarak yaşamına son vermek isteyen 2 çocuk annesi 45 yaşındaki H. C., büyük kızı 24 yaşındaki Güzel C. tarafından fark edilip ipten alındı.

13.06.2011 13:30  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Milas İlçesi'ne bağlı Güllük Beldesi'nde, kendini ağaca asarak yaşamına son vermek isteyen 2 çocuk annesi 45 yaşındaki H. C., büyük kızı 24 yaşındaki Güzel C. tarafından fark edilip ipten alındı. H.C., kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Evli ve 2 çocuk annesi H.C., dün saat 23. 30'a kadar, kızı Güzel C. ile Atatürk Mahallesi'ndeki evlerinde içki içti. Daha sonra duygusallaşıp kızı Güzel ve oğlu Ali'ye sarılan H. C., içerde uyuyan eşi Mehmet C. 'nin yanına gitti. Annesinin sanki vedalaşır gibi kendilerini sevip, okşamasından şüphelenen Güzel C., bir süre sonra odasına gittiğinde annesinin yatağında olmadığını fark etti. Diğer odalara bakan genç kız, evin kapısının açık olduğunu farketti. Bunun üzerine annesinin bahçede içki içmeye devam ettiğini zanneden Güzel C., dışarı çıktığında gördüğüyle şoke oldu. Annesini bahçedeki dut ağacına iple asılı bulan genç kız, bağırıp içerde uyuyan kardeşi ve babasından yardım istedi. H. C., eşinin ipi kesmesiyle asılı olduğu yerden indirildi.

Ambulansla Milas İzan Özel Sağlık Hastanesi'ne kaldırılmak istenen H. C. 'nin yolda duran kalbi, tekrar çalıştırıldı. H. C., hastanenin yoğun bakım ünitisinde tedaviye alındı.

H. C.'nin bir süredir taksici eşi Mehmet C. ile ailevi sorunları nedeniyle anlaşmazlık yaşadıkları, bu nedenle intihar girişiminde bulunduğu ileri sürüldü. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

- Muğla/ Milas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kendini Ağaca Asan Annesini İpten Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement