Kendini Vampir Sanan Kadın, Erkek Arkadaşını Göğsünden Bıçakladı - Son Dakika
Dünya

Kendini Vampir Sanan Kadın, Erkek Arkadaşını Göğsünden Bıçakladı

22 yaşındaki Rus kadın, filmdeki karakterden etkilenerek kendini vampir sandı ve erkek arkadaşını gece yarısı uyandırarak göğsünden bıçakladı.

16.11.2018 15:17  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22 yaşındaki Rus kadın Ekaterina Triskaya, bir filmden izlediği kurt adam karakterinde çok etkilendi ve kendini vampir olarak görmeye başladı. Yeni tanıştığı erkek arkadaşını göğsünden bıçakladı.

ERKEK ARKADAŞINI GECE YARISI UYANDIRDI

İsmi açıklanmayan erkek arkadaşı ile sosyal medya üzerinde tanışan Ekaterina, erkek arkadaşı ile beraber yattığı ilk gece erkek arkadaşını uyandırıp Kanadalı oyuncu Nina Dobrev'in oynadığı, kurt adamları vahşice yiyen Elena Gilbert karakterini çok sevdiğini söyledi. Erkek arkadaşı, bu tür doğa ötesi güçlere inanmadığını söyleyip evine gitmesini söyledi.

İKİNCİ SALDIRIDA GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Ekaterina, mutfaktan aldığı bıçak ile banyodan çıkan erkek arkadaşına saldırdı ama erkek arkadaşı bıçağı elinden aldı. Kadın başka bir bıçakla erkek arkadaşına saldırıp göğsünden bıçakladı.

EVDEN KOŞARAK KAÇTI

Aldığı bıçak darbesinden sonra koşarak evden çıkan erkek arkadaşı komşularının kapısını çalıp yardım istedi. Komşuların çağırdığı ambulans ile hastaneye kaldırılan erkek arkadaşının aşırı kan kaybettiği ama durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Kendini Vampir Sanan Kadın, Erkek Arkadaşını Göğsünden Bıçakladı

Son Dakika Dünya Kendini Vampir Sanan Kadın, Erkek Arkadaşını Göğsünden Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • sağ salim: eskıden kendını pıkachu sanan cocuklar vardı ama bu mal cocuk degıl 22 yasında 12 1 Yanıtla
  • kanıt: vampirler adam bıcaklamazki 5 2 Yanıtla
  • Vampir cemil: Koparsaydın bari vampir abla 0 2 Yanıtla
  • muro: kızda fena degil ama. erkek arkadaşı işi bilseydi bıçaklanmazdı. 0 0 Yanıtla
  • Bitlis'te Yağış Sonucu Heyelan Meydana Geldi
    07:37 Bitlis'te Yağış Sonucu Heyelan Meydana Geldi

    Bitlis'te iki gündür süren yoğun yağışlar, Bitlis-Baykan kara yolunda heyelanın yaşanmasına sebep oldu. Heyelan esnasında yoldan geçen bir otomobil, toprak ve kaya parçalarının altında kalmaktan son anda kurtuldu. Karayolları ekipleri ve AFAD, temizlik çalışmalarına başladı.

  • ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı: Hamas'ın üç numaralı ismi öldürüldü
    07:22 ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı: Hamas'ın üç numaralı ismi öldürüldü

    ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Hamas'ın askeri kanadının üç numaralı ismi Marwan Issa'nın İsrail saldırısında öldürüldüğünü açıkladı. Issa, İsrail'in öldürdüğü en üst düzey Hamas yetkilisi olarak biliniyordu. Hamas ise ölüm haberine yönelik bir açıklama yapmadı. ABD, Hamas'ın diğer liderlerinin Gazze'deki tünellerde saklandığını tahmin ediyor. İsrail basınına göre Issa, Gazze'nin Nuseyrat mülteci kampının altındaki tünelleri hedef alan hava saldırısında öldürüldü. Avrupa Birliği de Issa'yı terör listesine eklemişti. ABD Başkanı Joe Biden ise İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'ya Refah'a saldırmanın bir hata olacağını söyledi.

  • Gazze'de Ramazan Ayında Açlık Krizi: İsrail'in Bombardımanı Sonucu Gıda Yardımları Ulaştırılamıyor
    05:37 Gazze'de Ramazan Ayında Açlık Krizi: İsrail'in Bombardımanı Sonucu Gıda Yardımları Ulaştırılamıyor

    Gazze bu yıl Ramazan ayını İsrail saldırılarının neden olduğu açlık içinde karşıladı.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.


Advertisement