Kendinizle Yüzleşin - Son Dakika
Güncel

Kendinizle Yüzleşin

Kendinizle Yüzleşin

Nedir? Özel bir frekans aracı, ruhunuzun, bedeninizin risk rehberi. Hali hazırda olan ya da kapıda hazırolda bekleyen hastalıklarınızı, risklerinizi buna kanser de dahil, alerjilerinizi, eksik minerallerinizi, doğru beslenip beslenmediğinizi, duygularınızı, geçmişten gelen travmalarınızı...

10.12.2016 01:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nedir? Özel bir frekans aracı, ruhunuzun, bedeninizin risk rehberi. Hali hazırda olan ya da kapıda hazırolda bekleyen hastalıklarınızı, risklerinizi buna kanser de dahil, alerjilerinizi, eksik minerallerinizi, doğru beslenip beslenmediğinizi, duygularınızı, geçmişten gelen travmalarınızı nokta atışla tespit ediyor.

Nasıl? Vücudunuza 12 bin farklı frekans salarak ve biofeedback, bioresonans, kuantum, homeopati yöntemlerini kullanarak.

Kim bulmuş? Nobel Ödüllü sistem NASA'lı bilim adamı Prof. Dr. William "Bill" Nelson...

Nasıl çalışıyor? El ayak bileklerime, başıma elektrotlar yerleştiriliyor, başımda da bir taç. Scio kostümlerimi giydiysem sıra soru-cevapta. Kullandığım ilaçlar, alerjilerim, ne yer ne içerim, şekerin içine mi düşerim, yanından mı geçerim, günde kaç bardak su içerim. Alkol, çay, kahve tüketimim, kaç kilo fazlamın olduğunu düşünürüm, varsa travmalarım ve tabii ki stresim. Hepsini tek tek yanıtlıyorum. Ardından Scio cihazıyla uyumlu hale geliyoruz. Dört dakikalık testten sonra ne var, ne yok her şey ortaya dökülüyor. Doktorumuz cihazla önce frekanslarımı alıyor, tarıyor sonra fıstık gibi frekansları bana gönderiyor.

Hangi dertlere derman oluyor? Dikkat dağınıklığı, çocuklarda öğrenme bozuklukları, hiperaktivite. Uzun ve kısa süreli hafıza becerilerinin, yaratıcılığın artırılması. Baş ağrıları, migren, iskelet sistemi, kemik, omurga ve kas problemleri, kireçlenmeler, romatizmal ağrılar. Şeker hastalığı, yatkınlığı. Burası önemli, kanser riski! Radyasyon oranı tespiti ve temizliği. Virüs, parazit, bakteri tespiti ve temizliği. Genel detoks, ağır metal, ilaç etkileşimlerinin saptanması. Vitamin, mineral, amino asit ve hormon eksiklerinin saptanması, dengelenmesi. Alerjiler, gıda intoleransları, sindirim ve bağırsak problemleri, cilt problemleri. Sinir sitem sistemi rahatsızlıkları, duygusal ve ruhsal dengesizlikler, ruhsal travmalar, çağımızın olmazsa olmazı depresyon, yorgunluk, uykusuzluk ve tabi ki stres. Biz kadınların olmazsa olmazı kilo verme, gençleşme, güzelleşme hatta selülit giderme. Alışkanlıkları bırakma, sigaradan kurtulma.

Uygulama ne kadar sürüyor? Test topu topu 4 dakika sürüyor. Ama tabii işin terapi ve şifa kısmı yaklaşık 2 saat. Bağımlılıklar üzerinde çalışıyorsanız 3-3,5 saat ayırmanız gerekiyor.

Kimlere uygulanmaz? Bir tek kalp pili olanlar faydalanamıyor.

Ne kadar öderim? Bağımlılık tedavisinin seansı 400 TL, diğerleri 300 TL.

YALAN MAKİNESİ GİBİ

Bu makine biraz da yalan makinesi gibi dostlar. Aldatıyorsanız, aldatılıyorsanız, karşılıksız aşka düştüyseniz cihaz şak diye söylüyor. Çocuğunuzun bir bağımlığının olduğundan şüphelisiniz. Cihaz tüm sırları ele veriyor.

Denedim, işte benim karnem

—Yaşam gücüm: %98

—Yeni şeyler yapma isteğim: %72

—Hayata dayanıklılığım: %82

—Vücudumdaki su oranı: %75

—Vücudumdaki oksijen oranı: %74

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Kendinizle Yüzleşin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement