Kendisine ve çocuklarına şiddet uygulayan kocasını öldürdü - Son Dakika
Güncel

Kendisine ve çocuklarına şiddet uygulayan kocasını öldürdü

Kendisine ve çocuklarına şiddet uygulayan kocasını öldürdü

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 52 yaşındaki bir kadın, eve alkollü olarak gelen kocası ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kadın, kendisine ve 3 çocuğuna şiddet uygulayan kocasını kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

05.01.2022 08:24  Güncelleme: 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın ilçesi Beyşehir'in merkez Hamidiye Mahallesi'nde, 3 çocuk annesi Fatma K., alkollü olarak eve gelenkendisine ve çocuklarına sürekli şiddet uyguladığını ileri sürdüğü eşi Mustafa Koç (48) ile tartışmaya başladı. Daha sonra kocasını kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

EŞİNİ GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine evde bulunan ekmek bıçağını eline alan Fatma K., çıkan arbedede eşini göğsünden bıçakladı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlileri tarafından yapılan kontrolde bıçağın Mustafa Koç'un kalbine isabet ettiği ve yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis, olayın ardından teslim olan Fatma K'yi gözaltına alırken, olay yeri inceleme ekipleri incelemede bulundu.

Mustafa Koç'un cenazesi cumhuriyet savcısının incelemesi sonrasında otopsi yapılmak üzere Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen cinayet zanlısı Fatma K., eşinin işsiz olduğunu ve sürekli kendisi ile çocuklara şiddet uyguladığını söylediği öğrenildi.

Kendisine ve çocuklarına şiddet uygulayan kocasını öldürdü

Son Dakika Güncel Kendisine ve çocuklarına şiddet uygulayan kocasını öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement