Kendisini Asarak İntihar Etmek İstedi - Son Dakika
Güncel

Kendisini Asarak İntihar Etmek İstedi

Kendisini Asarak İntihar Etmek İstedi

Antalya’nın Alanya ilçesinde ailevi problemleri olduğu öne sürülen bir kişi evinin banyosunda bulunan demire ayakkabı bağcıyla kendini asarak intihara kalkıştı.

23.01.2017 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde ailevi problemleri olduğu öne sürülen bir kişi evinin banyosunda bulunan demire ayakkabı bağcıyla kendini asarak intihara kalkıştı. Evdekilerin ipi keserek kurtardığı adam hastaneye götürüldü.

Olay, dün saat 17.00 Kızlarpınar Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre ailevi problemleri olduğu öne sürülen ve duş alma bahanesiyle banyoya giren 24 yaşındaki Ahmet D., yaklaşık 1 saat gelmemesi üzerine şüphelenen evdekiler banyoya bakmak istedi. Kapıyı açarak içeri giren ailesi Ahmet D.'yi banyoda bulanan duşa kalbinin demirine ayakkabı bağcığı ile boynundan asılı halde buldu. Ailesi ipi keserek sağlık ekipleri ve polise haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Ahmet D.'yi ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedaviye alınan Ahmet D.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kendisini Asarak İntihar Etmek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement