Kendisini darbeden sevgilisinin tutuklanacağını zanneden turist kadın ortalığı birbirine kattı - Son Dakika
Güncel

Kendisini darbeden sevgilisinin tutuklanacağını zanneden turist kadın ortalığı birbirine kattı

Şişli'de bir taksiye binen turist çift arasında çıkan kavgada, adam kadını darbetti. Olaya müdahale eden taksici, polisi aradı. Karşılıklı darp nedeniyle yaralanan çift ambulansa götürülürken sevgilisinin gözaltına alındığını zanneden kadın, polise direndi.

07.08.2020 11:08  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Şişli'de, sevgilisi tarafından takside darp edilen turist kadın, taksicinin ihbarıyla kurtuldu. Polisi karşısında gören kadın turist, sevgilisinin gözaltına alındığını zannederek direndi. Polis tarafından ikna edilen turist çift, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Mecidiyeköy Mahallesinde meydana gelen olayda, Arap uyruklu olduğu öğrenilen turist çift, bindikleri takside tartışmaya başladı. Alkollü oldukları iddia edilen çiftin yol boyunca devam eden tartışması bir süre sonra kavgaya dönüştü.

SEVGİLİSİNİ DARBETMEYE BAŞLADI

Erkek turistin sevgilisini darbettiğini gören taksici, sokak üzerinde durarak engel olmaya çalıştı. Sevgililerin kavgasını ayıramayan taksici, polisi aradı. Olay yerine gelen polis, turist çiftin karşılıklı darp nedeniyle yaralı olduğunu görerek sağlık görevlilerine haber verdi.

SEVGİLİSİNİN GÖZALTINA ALINMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

Erkek turistin polis tarafından ambulansa bindirilmesi sırasında, sevgilisinin gözaltına alındığını zanneden kadın, bir süre polise direndi. Kadın turist, erkek arkadaşının kolundan tutup polise vermek istemedi. Polis tarafından güçlükle ikna edilen kadın, yüzünde çizikler ve yara bulunan erkek arkadaşıyla birlikte ambulansa bindirilerek tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü.

"KADININ AĞZINI YÜZÜNÜ KIRMIŞ"

Sevgilisinin gözaltına alınacağını görünce turist kadının polise direndiğini belirten Kenan Sarvant, " Karaköy'den almış turistleri. Biz gördüğümüzde burada duruyordu. İki sevgili vardı takside. Erkek olan, kız arkadaşının ağzını yüzünü kırdı. Yüzü gözü kan içindeydi zaten. Taksici arkadaş başa çıkamadı herhalde, araç içinde viski filan da içmişler. Kadını dayak yemekten kurtarmış taksici. Ancak polis gelip, olaya müdahale edince bu kez sevgilisini korumaya başladı kadın" diyerek yaşananları anlattı.

Kendisini darbeden sevgilisinin tutuklanacağını zanneden turist kadın ortalığı birbirine kattı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kendisini darbeden sevgilisinin tutuklanacağını zanneden turist kadın ortalığı birbirine kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • MİLLİYETÇİ: Alacaksın ikisine demir çubuk ile girişeceksin 6 0 Yanıtla
  • IM: ISTE BU OLAY BU KADIN HEM DAYAK YER HEMDE IKAYETCI OLMAZ.SONUC? YAZMAK BILE ISTEMIYORUM. 2 1 Yanıtla
  • Sıtkı: Amonakodulu çingene turistler sizi 3 0 Yanıtla
  • Donkişotun Takkesi: çıkar kadını dövüyor diye yardım edersin. kadında çıkar sevgilim döver de söver de derse ne düşünürsünüz. üstelikte suçlu duruma düşersiniz. 2 0 Yanıtla
  • İnternettin Hoca: Ablacım korkma burası Türkiye adam seni değil dövmek, öldürse tutuklanmaz. 1 1 Yanıtla
  • emekçi: İSA DAVETKAR GİYİNEN ZAVALLI KADINLARI KORUSUN, 0 1 Yanıtla
  • ÇOK KARŞILAŞTIM !: Kadınlar doğuştan köleliği seviyor.Başka ne diyeyim .O kadar çok örneği var ki ? 1 0 Yanıtla
  • Serdar: Yeni nesil türk kadını olsa hemen ağlardı şikayet şikayet. İdam İdam tuttururdu. 0 1 Yanıtla
  • Behcet: Kedi ğibi hem mırnaw hemde malum 0 1 Yanıtla
  • OSMANİYELİ: vah güzel ülkem ne hale geldi.... 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Hakkari-Çukurca kara yolu çığ nedeniyle kapandı
    09:39 Hakkari-Çukurca kara yolu çığ nedeniyle kapandı

    Hakkari'de karla karışık yağmurun etkisiyle Depin mevkisinde çığ düştü. Karayolları ve belediye ekipleri, yola düşen kar yığınını temizlemek için çalışma başlattı. Polis, Jandarma ve Karayolları ekipleri önlem aldı, AFAD görevlileri de bölgede hazır bulundu. Sere Solan mevkisinde ise su birikintileri oluştu ve taşlar düştü. Karayolları ekipleri, sürücülerin olumsuzluk yaşamaması için yoldaki taş ve kaya parçalarını temizledi.

  • Lapseki Kaymakamı Şehit yakınları ve gaziler ile iftar yemeğinde bir araya geldi
    09:38 Lapseki Kaymakamı Şehit yakınları ve gaziler ile iftar yemeğinde bir araya geldi

    Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde ilçe kaymakamlık tarafından, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazilere iftar verildi. Lapseki Kaymakamı ve diğer yetkililerin katıldığı iftar yemeğinde konuşmalar yapıldı ve şehitlerimiz anıldı.

  • Efeler Belediye Başkanı Umurlu'da Çifte Açılış Yapacak
    09:38 Efeler Belediye Başkanı Umurlu'da Çifte Açılış Yapacak

    Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Umurlu Mahallesi'nde hem halı sahayı hem de 7'nci Hanımevi'ni hizmete açacak.

  • TZOB Başkanı Bayraktar:
    09:37 TZOB Başkanı Bayraktar: "Gıda ürünlerinde artan taklit üreticilerimiz için ekonomik kayıplara sebep oluyor"

    Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, gıda ürünlerinde yaşanan taklit ve tağşiş konusunda uyarılarda bulundu. Bayraktar, taklit ve tağşişli ürünlerin ekonomik kayıplara ve ihracatın olumsuz etkilenmesine sebep olduğunu belirtti.

  • Bitlis Kaymakamı Öğrencilerle İftar Yaptı
    09:34 Bitlis Kaymakamı Öğrencilerle İftar Yaptı

    Bitlis'in Hizan ilçesinde bulunan Kadir Has Anadolu Lisesi yurdunda kalan öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Nurhalil Özçelik, samimi bir ortamda iftar yaptı. Kaymakam Özçelik, gençlerle sohbet ederek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı ve tüm öğrencilere hayırlı ramazanlar diledi. Ayrıca, gençlerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlayarak, geleceğe dair umutlarını paylaşıp, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

  • Erzincan'da 112 Acil Çağrı Merkezi'ne 2023 yılında 274 bin 873 çağrı geldi
    09:33 Erzincan'da 112 Acil Çağrı Merkezi'ne 2023 yılında 274 bin 873 çağrı geldi

    Erzincan'da bulunan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğüne 2023 yılında toplam 274 bin 873 çağrı yapıldığı açıklandı. Bu çağrıların yüzde 15,58'i asılsız ihbar olarak kaydedildi. Müdür Metin Kuleli, asılsız ihbarların suç olduğunu ve cezalarının uygulandığını belirtti. Ayrıca vatandaşlardan yanlış yerlere çağrı yapmamaları ve asılsız ihbarlarla çağrı merkezini meşgul etmemeleri ricasında bulundu.

  • VİOP'ta BIST 30 endeks kontratı yükselişle başladı
    09:33 VİOP'ta BIST 30 endeks kontratı yükselişle başladı

    Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) nisan vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yüzde 0,2 artışla azalışla 9.687,25 puandan başladı. Analistler, bugün yurt içinde uluslararası yatırım pozisyonu, yurt dışında ise Avro Bölgesi ve Almanya'da ZEW ekonomik güven endeksi verileri ile ABD'de inşaat izinleri ve konut başlangıçlarının takip edileceğini belirterek, teknik açıdan endeks kontratında 9.600 ve 9.500 seviyelerinin destek, 9.800 ve 9.900 puanın direnç konumunda olduğunu kaydetti.

  • İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
    09:32 İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi. Şüphelilerin çeşitli suçlar işlediği tespit edildi.

  • Bursa Harmancık'ta Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi
    09:31 Bursa Harmancık'ta Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği Harmancık'ta gerçekleşti. Harmancık Belediyesi bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine 2 bin 500 kişi katıldı. Yoğun katılımdan dolayı cadde trafiğe kapatılarak masalar kuruldu. İftar programına Bursa Ak Parti Milletvekili Osman Mesten, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Mesten, muhtarlar ve Harmancıklı vatandaşlar katıldı. Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş, memnuniyetini belirterek hayırsever destekleriyle iftar çadırının her gün hizmet verdiğini ve katılımcılara teşekkür etti. Etkinlikte Hacivat Karagöz gösterisi de yapıldı.


Advertisement