Kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldıran Reynmen karakolluk oldu - Son Dakika
Güncel

Kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldıran Reynmen karakolluk oldu

Sosyal medya fenomenliğinden şarkıcılığa geçen Reynmen, dün gece kız arkadaşı ve kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldırdı. Olay sonrası karakolluk olan Reynmen, polis arabasında gülerek poz verdi.

13.09.2019 09:06  Güncelleme: 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çıkardığı Derdim Olsun ve Ela isimli şarkılarla geniş kitlelere ulaşan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, dün gece kendisini görüntülemek isteyen muhabirlere saldırdı. Gözaltına alınan Reynmen, polis arabasında gülerek kameralara poz verdi.

MUHABİRİN TELEFONU ZORLA ALDI

Bir mekandan çıkarken Show Tv muhabirinin 'Nasılsınız, magazin basınına pek konuşmuyorsunuz. Biraz konuşabilir miyiz?" sorularına aniden sinirlenen Reynmen, "İndirin o telefonları" diyerek tepki gösterdi. Reynmen ardından kendisini çeken UçanKuş TV muhabirinin elinden zorla telefonunu alarak görüntüleri silmeye çalıştı.

Kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldıran Reynmen karakolluk oldu
Akif Yaman

ÖNCE DARP SONRA TOKAT

Gerilim sonrası sinirlerine hakim olamayan Reynmen, muhabir Akif Yaman'ı darp ederek tokat attı. Darp sonrasında muhabirler olay yerinden ayrılarak karakola gidip şikayetçi oldu.

Kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldıran Reynmen karakolluk oldu

POLİS ARACINDA GÜLEREK POZ VERDİ

Emniyet mensuplarının gözaltına aldığı Reynmen ise Sarıyer Polis Karakolu'na götürüldü. Polis aracında görüntülenen Reynmen, kameralara bakarak gülmesi ise herkesi şaşkına uğrattı.

Kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldıran Reynmen karakolluk oldu

REYNMEN LAKAPLI YUSUF AKTAŞ KİMDİR?

Yusuf Aktaş 6 Aralık 1996 yılında doğdu. Sivaslı olan Yusuf Aktaş, İlköğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretime nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır.

Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmıştır. Ancak oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesi'ne geçiş yapmış son olarak oradan da ayrılarak Açıköğretim'de Liseyi tamamlamıştır.

Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır. Scorp isimli video paylaşım ve canlı yayın uygulamasında çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen isimleri arasında yer almayı başarmıştı.

Kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldıran Reynmen karakolluk oldu
Kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldıran Reynmen karakolluk oldu

Son Dakika Güncel Kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldıran Reynmen karakolluk oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • sky: şeref yoksunu insan 32 1 Yanıtla
  • zs: biraz iyi iş yapıp para kazanınca kendinizi bi şey sanıyorsunuz.çok meraklıydık senin sevgiline. 31 1 Yanıtla
  • izmirli: DEMEKKİ KENDİNİ BOZMAMAN LAZIM.. ÇIKARIRLAR BİDE BAKARSIN EN AŞŞAĞI İNDİRİRLER.. 22 0 Yanıtla
  • ....: bunları duruma getiren popiler edenler sizler değilmisiniz. sonrada neden oluyor böyler şeyler. getirmeyin buralara kardeşim ozaman bu kadar pofpoflamayın. 20 0 Yanıtla
  • qwerty: SERSERİLERİ ÜNLÜ YAPTINIZ 15 0 Yanıtla
  • ...: Utanmadan pişkin pişkin gülüyor birde cebi para birazda insan sevgisi görünce böyle oluyor demek ki 7 0 Yanıtla
  • objektif: ama bunu bu duruma siz getirdiniz..ukala görmemiş kendini bi halt zanneden bu zat,ı hiç bir şey olmadığı halde bu pozisyona gündemde tutarak siz getirdiniz..kimdir bu zat,sanatçımıdır.? ülkeye katkısı varmıdır.? hayır...sadece ukala davranışlarıyla böyle şımarıklıklar yapıyor pislik 6 0 Yanıtla
  • Mert: SEN NE OLDUN BEE NESİN OĞLUM SEN ALLAH AŞKINA ÇIKIN ABONELİKTEN NE OLMUŞ BUNA BEE ALLAHINI SEVEN ÇIKSIN ABANOLİKTEN HEM YOUTOBE HEM İNSTAGRAM senin yaptığın çok büyük terbiyesizlik haddizlil ayıp be onlar olmasa meşhur olamıcan 6 0 Yanıtla
  • sade fikir: ya ne memleket soytarılar adam oluyor hayret 5 1 Yanıtla
  • Ali: Ne iş yapar bu genç? 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement