Kendisini Polis Gibi Tanıtıp Dolandırmak İstedi Ama... - Son Dakika
Güncel

Kendisini Polis Gibi Tanıtıp Dolandırmak İstedi Ama...

Kendisini Polis Gibi Tanıtıp Dolandırmak İstedi Ama...

İstanbul'da, kendisini polis gibi tanıtarak, Muazzez Ersoy'un oğlu olduğunu zannettiği asistanını telefonla arayıp 100 bin lira dolandırmak isteyen kişi suçüstü yakalandı.

22.01.2016 22:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da, kendisini polis gibi tanıtarak, Muazzez Ersoy'un oğlu olduğunu zannettiği asistanını telefonla arayıp 100 bin lira dolandırmak isteyen kişi suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, polis gibi davranan bir şüpheli, Muazzez Ersoy'un oğlu zannettiği, ünlü sanatçının Azerbaycan uyruklu asistanı Azer D.'yi arayarak, "Biz terör polisiyiz, hesaplarınız terör örgütünce ele geçirildi. Şüphelileri yakalamak için 100 bin liralık yardımınıza ihtiyacımız var" dedi. Şüphelinin istediği 100 bin lirayı ayarlayacağını söyleyen Azer D., telefondakinin dolandırıcı olduğunu anlayarak durumu polise bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, plan yaparak Azer D.'nin şüpheliyle tekrar konuşmasını istedi. Bunun üzerine şüpheliyi arayan Azer D., "Anneme ait olan kartları kullanarak istediğin parayı çektim, Etiler'de buluşalım" dedi. Şüpheli A.B, Azer D.'nin elindeki poşeti almak üzereyken, çevrede bulunan polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Azer D.'nin sosyal medya hesaplarında "Ersoy" soyadını kullanması ve Muazzez Ersoy ile birçok fotoğrafının bulunması nedeniyle, şüphelinin Azer D.'yi ünlü sanatçının oğlu zannederek dolandırmaya kalktığı anlaşıldı.

Emniyet'teki işlemleri tamamlanan A.B. adliyeye sevk edildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kendisini Polis Gibi Tanıtıp Dolandırmak İstedi Ama... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement