Kent Bayramlaşmasına Davet Turları - Son Dakika
Güncel

Kent Bayramlaşmasına Davet Turları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi 23.Kent Bayramlaşması dolayısıyla ziyaretlerine devam etti

15.07.2015 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, bu yıl 23'üncüsü yapılacak olan "Geleneksel Kent Bayramlaşması" için kentteki yerel basın ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek davetlerde bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin STK'larla birlikte 11 yıldır organize ettiği Kent Bayramlaşması, 17 Temmuz Cuma günü Yunus Emre Kültür Merkezi'nde yapılacak. Köktürk, geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması'na Kocaeli halkını beklediklerini ifade etti.

BAYRAMIN İLK GÜNÜ 14.00'TE

Kent Konseyi Başkanı Köktürk, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde saat 14.00'te Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek 23. Geleneksel Kent Bayramlaşması'na geniş katılım sağlanması amacıyla basın kuruluşlarını ve STK'ları ziyaret etti. Köktürk, ''Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Kent Bayramlaşması'nda halkımız ile beraber bütün kurumlarımızı da aramızda görmek istiyoruz'' dedi.

DERNEK BAŞKANLARINA DAVETİYE VERİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk 23.Geleneksel Kent Bayramlaşması daveti kapsamında dernek yöneticilerini ziyaret etti. Abdullah Köktürk, ziyaretler kapsamında Özgür Kocaeli Gazetesi, MÜSİAD, Çağdaş Yaşam Derneği, Amatör Spor Klüpleri Federasyonu, Genç Kocaeliler Derneği, Ay Işığı Derneği, KYÖD, Kocaeli Sanayi Odası ve Kocaeli Barosu'nu ziyaret etti. Köktürk ziyaretlerine önümüzdeki günlerde devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Bayramlaşmasına Davet Turları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement