Kent'in Cenazesi İstanbul'da Toprağa Verilecek - Son Dakika
Yaşam

Kent'in Cenazesi İstanbul'da Toprağa Verilecek

Kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Bursa Devlet Hastanesi'nde sabah saatlerinde hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Baykal Kent'in cenazesinin, yarın İstanbul'da toprağa verileceği bildirildi.

06.02.2012 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Bursa Devlet Hastanesi'nde sabah saatlerinde hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Baykal Kent'in cenazesinin, yarın İstanbul'da toprağa verileceği bildirildi.

Tiyatro ve sinema oyuncusu Baykal Kent'in ölüm haberinin duyulmasından ardından, sanatçının yakınları cenaze töreninin İstanbul'da yapılmasını talep edince program değiştirildi ve cenazenin İstanbul'a götürülerek orada defnedileceğini bildirildi.

Ünlü sanatçının, hastaneden alınan cenazesi, Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Cenazeyi taşıyan araç, daha sonra İstanbul'a hareket etti

Kent'in arkadaşı Erhan Kabataş, sabah saatlerinde yaptığı açıklamada, cenazeyi yarın Bursa'da toprağa vermeyi planladıklarını belirtmişti. - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Kent'in Cenazesi İstanbul'da Toprağa Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı
    20:50 Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde devriye atan jandarma ekipleri, sol ayağından yaralı bir leyleği fark ederek hemen koruma altına aldı. Yapılan tedavinin ardından leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: Ölen ya da Yaralanan Yok
    20:48 Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: Ölen ya da Yaralanan Yok

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında ölen ya da yaralanan olmadığını açıkladı. Olayda 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi ve AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi.

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.


Advertisement