Kent Konseyi Başkanı Pala Engelliler Meclisi Üyeleriyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kent Konseyi Başkanı Pala Engelliler Meclisi Üyeleriyle Buluştu

Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, Engelliler Meclisi yeni dönem ilk yürütme kurulu toplantısına katıldı.

03.04.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelliler Meclisi'nin yeni yürütme kurulu üyeleriyle bir araya gelen Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında tavsiyelerde bulundu.

BKK Engelliler Meclisi yeni dönem ilk yürütme kurulu toplantısı düzenlendi. Bursa Kent Konseyi Çınar Salonu'nda düzenlenen toplantıya, BKK Başkanı Semih Pala da katıldı. Yeni yürütme kurulunda görev alan engelli bireyleri tebrik eden Başkan Semih Pala, Bursa Kent Konseyi'nin en köklü gruplarından birinin Engelliler Meclisi olduğunu söyledi. Türkiye'de Engelliler Meclisi deyince akla ilk Bursa'nın geldiğini söyleyen Pala, Engelliler Meclisi'nin daha da başarılı etkinlikler yapması için var güçleri ile çalıştıklarını ifade etti.Bursa'da yaşayan insanların hedefinin Bursa ve Türkiye'yi aşması gerektiğini vurgulayan Pala, "Biz öyle bir kentte yaşıyoruz ki dünyayı hedeflemeliyiz. Her yaptığımız faaliyet Türkiye çapında olmalı. BKK'nin Türkiye'nin en güçlü ve en aktif kent konseyidir. Tüm meclis ve çalışma gruplarımızla beraber Türkiye'ye örnek işler yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi'nin destek ve katkılarıyla 4 Meclis, 30 çalışma grubu, 40 çalışma ofisi ve yüzlerce bireysel ve kurumsal katılımcıyla yılda bin 500 etkinliğe imza atıyoruz. Bursa Kent Konseyi herkese ve her kesime hitap ediyor ve 'Toplumsal Denge Çizgisi' anlayışıyla hareket ediyor" dedi.

BKK Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez, Engelliler Meclisi'nde birçok güzel işe imza attıklarını vurguladı. Engelli bireyler ve yakınlarıyla birlikte samimi diyalog içerisinde aile olduklarını belirten Sönmez, "Geniş kitlelere hitap edecek çalışmalar yaptık ve yapıyoruz. Türkiye'ye de örnek oluyor. Her hafta Türkiye'nin farklı yerinden aranıyorum ve Engelliler Meclisi hakkında bilgi isteniyor. Bundan sonra da faydalı ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İbrahim Sönmez başkanlığındaki yeni yönetimde, Serpil Ünler, Mustafa Tıkız, Nafiz Softa, Naciye Demir, Murat Çetin, Murat Kocatürk, Buket Bilgiç, İpek Öztürk, Fuat Akkurt, Ümit Arıburnu, Harun Tunç, Mecbure Güneri, Özgür Fehmi Havados, Ramadan Açıkgöz, Zeliha Ömürt, Berfin Özdal, Zeynep Yaşar, Yusuf Oranlı, Hüseyin Sönmez, Cüneyt Koyun, Serdar Tetik, Erhan Kuşatman, Elif Sağdıç ve Emel Kurt yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Konseyi Başkanı Pala Engelliler Meclisi Üyeleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement