Kent Konseyi'nden Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kent Konseyi'nden Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret

Kent Konseyi\'nden Başkan Karaosmanoğlu\'na Ziyaret

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk ve yeni yönetimi Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

12.11.2014 17:10  Güncelleme: 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk ve yeni yönetimini makamında ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu, Köktürk'e "hayırlı olsun" derken görevinde başarılar diledi. Ziyarette Köktürk'ün yanı sıra Büyükşehir Genel Sekreteri Feyzullah Okumuş, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm ve yürütme kurulu üyeleri katıldı.

KÖKTÜRK GEÇEN AY BAŞKAN SEÇİLMİŞTİ

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen 8. Olağan Genel Kurul'da Kocaeli Kent Konseyi Başkanı seçilen Abdullah Köktürk ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

SİYASET ÜSTÜ BİR KURUM

Kent Konseylerinin siyasetin üstünde bir yerinin olduğunu söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Bu bakımdan Kent Konseyi, söylemleri ve uygulamalarıyla herkese kucak açan, Kocaelimizin tüm insanlarını kucaklayan bir yapıda olmaya devam etmelidir" dedi.

KENT KONSEYİNE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Kocaelilik bilincinin oluşmasında Kent Konseyi'ne büyük işler düştüğünü belirten Başkan Karaosmanoğlu, "Hükümetimiz yerelden kalkınmasını uygun görmüş ve bu amaçla Kent Konseylerinin kurulmasını sağlamıştır. Kocaelimizin gelişimi ve kalkınması için biz kent konseyini çok önemli buluyoruz. Kent Konseyinin geçtiğimiz dönem başarılı çalışmalarının bu dönemde de devam edeceğine yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.

KOCAELİ KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU

Abdullah Köktürk başkanlığındaki Kocaeli Kent Konseyi Yürütme Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Gültekin Görüm (Genel Sekreter), Feyzullah Okumuş (Büyükşehir Belediyesi), Enver Düz (Kocaeli Valiliği), Turgay Yılmaz (Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği), Prof. Dr. Sinan Özbek (Kocaeli Üniversitesi), Doç. Dr. Ayla Ayyıldız Potur (Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü), Av. Ali Yıldız (Kocaeli Barosu), Ayhan Zeytinoğlu (Kocaeli Sanayi Odası), Tolga Ok (İnşaat Mühendisleri Odası), Selçuk Çakır (Atlı Spor Kulübü), Adnan Uyar (Türk İş), Nurhayat Güldüren (Genç İşadamları), Doç. Dr. Soner Şahin (Nöroşirüji Derneği), İsmail Hakkı Yıldırım (Kadıköy Muhtarı), Dr. Fatih Akbulut (MARKA), Av. Emel Ceylan Balcıoğlu (Kent Konseyi Kadın Meclisi), Nevin Öz (Kent Konseyi Gençlik Meclisi)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Konseyi'nden Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement