Kent Konseyi'nden Başkan Yıldırım'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kent Konseyi'nden Başkan Yıldırım'a Ziyaret

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Mesut Çalık ile yürütme kurulu üyelerini makamında kabul etti.

25.02.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kent Konseyi Güzel Projeler Üretecek

Başkan Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Kent Konseyi'nin Karamürsel'i geliştirecek güzel projelere imza atacağına inanıyorum" dedi.

Konuşmasında Kent Konseylerinin şehirlerin gelecekteki ihtiyaçların tespit edilmesinde önemli rol üstlendiğini belirten Başkan Yıldırım"Kent konseyinin oluşturduğu fikirleri İlçe Belediyesi olarak her zaman değerlendirdik. Yeni oluşturan kent konseyi ve yürütme kurulu ile ilçemizin sorunlarını beraber tartışarak, Karamürsel'le ilgili alınacak kararlarda ortak fikir birliği yapmaya devam edeceğimize inanıyorum. Çalışmalarınızda Karamürsel Belediyesi olarak her zaman destekçiniz olacağız" dedi.

Kent Konseyi Başkanı Mesut Çalık, amaçlarının Karamürsel'i olumlu yönde etkileyecek güzel projeler üretmek olduğunu belirterek "Halkla daha çok birlikte olmak, onların istek ve taleplerini değerlendirmek istiyoruz" dedi.

Kent Konseyi Başkanı Mesut Çalık'a ziyareti sırasında Yürütme Kurulu üyeleri Yüksel Türközü, Murat Çakır, Hasan Aslan, Yasin Olgun, Tuğba Türkmen, Bülent Aslan, Mehmet Akdeniz, Yedek üyeliklere İdris Sağlam, Erhan Yılmaz, Nilgün Önal, Osman Günaydın, Asım Yağcı da eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Konseyi'nden Başkan Yıldırım'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement