Adana Kent Meydanı Projesi Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi - Son Dakika
Güncel

Adana Kent Meydanı Projesi Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi

Adana Kent Meydanı Projesi Büyükşehir Belediyesi\'ne devredildi

Seyhan Belediyesi tarafından yürütülen Adana Kent Meydanı Projesi, Adana Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

18.01.2022 11:02  Güncelleme: 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediyesi tarafından yürütülen Adana Kent Meydanı Projesi, Adana Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde başlattığı Kent Meydanı Projesi'nin Büyükşehir Belediyesi'ne devriyle ilgili protokol, Karalar ile Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay arasında imzalandı.

Karalar, kent meydanının devriyle ilgili bir süredir çalışma yürütüldüğünü, görüşmelerin tamamlanmasının ve protokol imzalanmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

İşin kimin tarafından başlatıldığı ve bitirildiğinden öte kente kazandırılacak olmasının önemli olduğunu ifade eden Karalar, "Ekonomik sıkıntıların üst düzeyde yaşandığı, belediyelerin sıkıntıda olduğu bu dönemde, belediyelerimizin işleri kolaylaştıracak ortak projeler geliştirmesi, iş birliği yapması, böylece ortaya olumlu sonuçlar çıkartmaları, hemşehrilerimiz için daha iyi olacak. Umarım yakında başka konularda da ortak projeler geliştirip, halkımıza sunacağız. Böyle bir kararımız var." değerlendirmesinde bulundu.

Seyhan Belediye Başkanı Akay da, Karalar'ın başlattığı projesinin tamamlanması için projeyi Karalar'a bıraktıklarını belirterek, "Kentimizin daha yaşanabilir bir şehir olması ve halkımıza daha fazla hizmet vermek için Büyükşehir Belediyemizle her konuda iş birliği yapmaya hazırız. Seyhan'a ve Adana'ya hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana Kent Meydanı Projesi Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement