'Kentlerin Dili Projesi'nin Samsun Belgeseli Gala Gecesinde Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

'Kentlerin Dili Projesi'nin Samsun Belgeseli Gala Gecesinde Tanıtıldı

Mng Kargo Sponsorluğunda Hazırlanan 'Kentlerin Dili Projesi' Kapsamında 'Samsun Belgeseli' Düzenlenen Gala Gecesinde Tanıtıldı.

29.05.2008 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MNG Kargo sponsorluğunda hazırlanan 'Kentlerin Dili Projesi' kapsamında 'Samsun belgeseli' düzenlenen gala gecesinde tanıtıldı.

Neco Düğün Salonu'nda yapılan gala gecesine Samsun Vali Yardımcıları Ramazan Aksoy, Raif Özener, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Kutlukent Belediye Başkanı Hayati Tekin, MNG Kargo Genel Müdürü Aslan Kut, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Sakoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede yaptığı konuşmada kısa sürede uzun yol kat ettiklerini belirten MNG Kargo Genel Müdürü Aslan Kut, " 6 yıllık geçmişi olan MNG Kargo, dünyanın önde gelen birçok lojistik kargo firması ile yarışacak güçtedir. Türkiye'nin birçok il ve ilçesinde araç filosu ve uçakları ile kargo hizmeti vermekteyiz" dedi.

Yayınlanacak program öncesi çekilen Samsun belgeselinin gala gecesinde 10 dakikalık özet görüntüsü davetlilere izlettirildi. Ünlü TV program yapımcı ve sunucusu Tayfun Talipoğlu da yaşadığı maceralar ve ilginç olayları katılanlara aktardı. Gala gecesinin finalinde ise sahneye çıkan Türk sanat müziğinin güçlü sesi Umut Akyürek, seslendirdiği parçalarla davetlileri eğlendirdi. Samsun belgeselinin TV 8'de, 1 ve 8 Haziran Pazar günleri saat 17.15'te 2 bölüm halinde yayınlanacağı belirtildi.

(OE-SA-RA-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Kentlerin Dili Projesi'nin Samsun Belgeseli Gala Gecesinde Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement