Kenwood Kmix Mutfak Şefi ile Renkli Bir 23 Nisan - Son Dakika
Teknoloji

Kenwood Kmix Mutfak Şefi ile Renkli Bir 23 Nisan

Kenwood Kmix Mutfak Şefi ile Renkli Bir 23 Nisan

Avrupa'nın gıda hazırlamada lider markası Kenwood, KMIX Mutfak Şefini kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

15.04.2014 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa’nın gıda hazırlamada lider markası Kenwood, KMIX Mutfak Şefini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Mutfak şefi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’da çocuklarınızla muffin, cupcake, kurabiye gibi size özel lezzetleri hazırlayabilirsiniz.

 

Lider teknolojisi ve pratik tasarımları ile dikkat çeken ünlü İngiliz markası Kenwood, KMIX Mutfak Şeflerinde kolay kullanım özelliği ve fonksiyonelliği buluşturuyor. Ergonomik olarak tasarlanan KMIX Mutfak Şefleri kolay kullanıma sahip olmakla beraber yemek yaparken mükemmel sonuçlara ulaşmanızı sağlıyor.


Birden fazla işlem yapma kapasitesine sahip Kenwood ‘KMX51 Mutfak Şefi’, tek başına eşsiz bir yardımcı. Ayrıca yemek yapmaktan hoşlananlara verilebilecek eşsiz bir hediye seçeneği.

 

Kenwood Kmix Mutfak Şefleri renklerin, nostaljik tasarımın ve Kenwood performansının mükemmel bir uyumu. Mavi, sarı ve pembe renkleriyle mutfağınıza enerji ve stil kazandırıyor. 5 litre paslanmaz çelik kâsesi, 500W motor gücü ve akıllıca tasarlanmış aksesuarları ile en sert hamurların bile üstesinden geliyor.

 

Siz de çocuklarınızın özel günü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda onlara eşsiz bir gün yaşatabilirsiniz. Renkli ve yaratıcı muffin, cupcake ve kurabiyeler hazırlayabileceğiniz KMIX Mutfak Şefi ile keyifli saatler sizleri bekliyor.

 

Kenwood ürünlerine; Bauhaus, Bimeks, Carrefour, Darty, Electro world, Esse, Evkur, Kipa, Koçtaş, Media Markt, Migros, Metro, Praktiker, Saturn ve Teknosa’nın tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.

 

Kenwood KMIX Mutfak Şefleri için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dâhil 1999TL’dir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Kenwood Kmix Mutfak Şefi ile Renkli Bir 23 Nisan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement