Kepenge Sıkışan Kediyi İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
3.Sayfa

Kepenge Sıkışan Kediyi İtfaiye Kurtardı

Kepenge sıkışan kediyi itfaiye kurtardı Kedinin kurtarılma anları saniye saniye kaydedildiMANİSA - Manisa'nın Salihli ilçesinde bir iş yerine ait deponun kepengine sıkışan kedinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti.

09.01.2018 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepenge sıkışan kediyi itfaiye kurtardı

Kedinin kurtarılma anları saniye saniye kaydedildi

MANİSA - Manisa'nın Salihli ilçesinde bir iş yerine ait deponun kepengine sıkışan kedinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

Olay, Yörük Mahallesi 371 Sokak No: 2 adresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinden işe gitmek için çıkan Ahmet Er, arabasına binmek isterken bir kedi sesi duydu. Kedinin sesinin nereden geldiğini merak eden Er, kedinin iş yerine ait deponun kepengine sıkıştığını fark etti. Kediyi sıkıştığı yerden kendi imkanlarıyla kurtarmaya çalışan Er, başarılı olmayınca durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli İtfaiye Amirliği ekipleri, yaklaşık 10 dakika süren çalışmanın ardından kediyi sıkıştığı yerden kurtardı.

Sıkıştığı yerden kurtarılan ve özgürlüğüne kavuşan kedi daha sonra kayıplara karıştı. Kediyi sıkıştığı yerden kurtaramayıp itfaiye ekiplerinden yardım isteyen Ahmet Er ise, "Ben itfaiye ekiplerini çağırarak vatandaşlık görevimi yerine getirdim. İtfaiye ekipleri sağ olsunlar kısa sürede gelip, kediyi sıkıştığı yerden kurtardı" dedi.

Kepenge Sıkışan Kediyi İtfaiye Kurtardı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kepenge Sıkışan Kediyi İtfaiye Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement