Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Açıklaması

"Halkımızla birlikte olmamız, daha çok üretme ve hizmet yapma anlamında farklı bir heyecan oluşturuyor" dedi.

03.01.2012 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,

"Halkımızla birlikte olmamız, daha çok üretme ve hizmet yapma anlamında farklı bir heyecan oluşturuyor" dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, Karşıyaka Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinde düzenlenen kahvaltılı sohbet toplantısına katıldı.

Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, bazı mahalle muhtarları, esnaf ve iş adamlarının yer aldığı kahvaltıda, Antalya'nın ve Kepez'in daha modern bir şehir olabilmesi için nelerin yapılması gerektiği konuşuldu. Başkan Hakan Tütüncü, konuşmasında, belediye idaresiyle halkın arasında gönül köprüsü kurulmasının önemine dikkat çekti.

Tütüncü, şöyle konuştu:

"Vatandaş herşeyden önce belediye başkanından bir sıcaklık, muhabbet bekler. Belediye başkanlığı görevine başladığım andan itibaren hep halkın içinde oldum. Bugüne kadar önemli noktalarda görev yaptığım siyasette hep halkın içinde olmayı kendime ilke edindim. Yürekler birlikte attığı zaman güzel bir muhabbet ortamı oluşuyor. Bu muhabbet ortamı da güzel hizmetlerin yapılmasına vesile oluyor. Halkımızla birlikte olmamız, daha çok üretme ve hizmet yapma anlamında farklı bir heyecan oluşturuyor. Böylesi ortamlarda karşılıklı etkileşimlerde kazanan da Kepez oluyor. Kahvaltılı toplantılarda bunu yapmaya gayret ediyoruz. El ele verdiğimiz zaman güzel işler ortaya çıkıyor."

Tütüncü, katıldığı toplantılarda muhtarlarla biraraya geldiğini, muhtarların göreve geldiği günden bu yana, "mahalle temsilcileri" gibi çalıştıklarını anlattı. Muhtarların vatandaşların taleplerini kendilerine ilettiğine değinen Başkan Tütüncü, "Muhtarlarımızın desteğiyle bölgedeki mahallelerde çok önemli belediyecilik hizmetleri yaptık. Karşıyaka ve Emek mahallelerimin kat artışı sorununu da muhtarlarımızla birlikte çözdük" dedi.

Başkan Tütüncü daha sonra alışveriş merkezini gezdi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement