Kepez Belediyesi Spor Kulübünden Milli Takıma 8 Sporcu - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediyesi Spor Kulübünden Milli Takıma 8 Sporcu

Kepez Belediyesi Spor Kulübü genç ve yıldız kategorilerinde mücadele eden 8 sporcu, milli takıma seçildi.

08.12.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi Spor Kulübü genç ve yıldız kategorilerinde mücadele eden 8 sporcu, milli takıma seçildi.

Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından milli takım seçmelerine katılan 15 sporcudan Merve Apaydın, Ayşegül Kulleş, Öykü Nur Zinir, Aslı Nur Demirtaş, Gamze Nur Kara, Bilge Ediz Turgut, Nazlı Polat ve Gözde Nur Turan olmak üzere 8 kişi plaj ve salon voleybol müsabakalarında Türkiye'yi temsil edecek.

Haftanın 4 günü yoğun bir antrenman programına tabi tutulan sporcular, gruplara ayrılarak ayrıca kendi aralarında birbirlerini de eleyecek. Böylelikle en iyi mücadele edenler Türkiye'yi temsil etme hakkına kavuşacak.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Necdet Yüksel, kulüp olarak altyapıya çok önem verdiklerini belirterek, "Alt yapıdan yetiştirdiğimiz sporcularımız, şimdilerde Kepez'i 3'üncü ligde temsil ediyor. Seçmelere katılan 15 sporcumuzdan 8'inin seçilmesi alt yapıya vermiş olduğumuz önemin göstergesi" dedi.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ise "Biz artık sporcu fabrikasıyız. Bir çok branşımızda ve alt yapımızda yetiştirdiğimiz çocuklarımız, milli takım seçmelerinde kendilerini ispat ettiler" açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez Belediyesi Spor Kulübünden Milli Takıma 8 Sporcu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement