Kepez Belediyesinden Sağlık Tesisi Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediyesinden Sağlık Tesisi Müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yükseliş ve Zafer mahallelerinin aile sağlığı merkezi ihtiyacı için yeni bir sağlık tesisinin yapımına başlandığını bildirdi.

03.09.2013 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yükseliş ve Zafer mahallelerinin aile sağlığı merkezi ihtiyacı için yeni bir sağlık tesisinin yapımına başlandığını bildirdi.

Kepez Belediyesi, Ant-Koop Büyükada ve Başak sitelerinin ana yollarının asfaltını yeniledi. Bu çeçervede Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Büyükada Sitesinde 3 bin 250 ton, Başak Sitesinde ise 685 ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Büyükada Sitesinde yaya yolu çalışması da yapıldı.

İki sitenin yöneticileri ve sakinleri, yapılan hizmetlere teşekkür etmek amacıyla Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve bürokratlarına kahvaltı verdi.

Burada konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, doğalgaz boru hattı döşenmesi ve içme suyu borularının değiştirilmesi nedenleriyle bölgede daha önce planlanan asfalt çalışmasının geciktiğini söyledi. Yoğun bir nüfusun olması ve bölgede yaşayanların düzgün bir yolda yürümesi için sitelerin yollarını asfalttadıklarını kaydeden Tütüncü, zaman içerisinde sitelerdeki çocuk oyun alanlarının da yenileceğini bildirdi.

Bölgedeki Yükseliş ve Zafer mahallelerinin aile sağlığı merkeziyle ilgili ortak problemini de çözdüklerini belirten Tütüncü, "Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde bulunan Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nun yanında sağlık tesisinin yapımına başlattık. Tesisin, inşası bitme aşamasına geldi. Yağmurlar yağmadan, soğuk havalar gelmeden belediyemiz binayı en güzel şekilde bitirip sağlık müdürlüğüne teslim edecek. Artık aile hekimleriniz mahallenizde olacak" dedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez Belediyesinden Sağlık Tesisi Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement