Kepez'de Cem Karaca Konseri - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Cem Karaca Konseri

Kepez\'de Cem Karaca Konseri

Kepez Belediyesi, Barış Manço'nun 8 Şubat 2004 tarihinde hayata veda eden Cem Karaca'yı da unutmadı.konserde usta sanatçının eserlerini Alper Kuş seslendirdi.

10.04.2012 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi, Barış Manço'nun 8 Şubat 2004 tarihinde hayata veda eden Cem Karaca'yı da unutmadı.

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde Cem Karaca'nın doğum günü anısına düzenlenen

konserde usta sanatçının eserlerini Alper Kuş seslendirdi. Kuş, Cem Karaca yorumuyla sanatçının 20 şarkısını okudu. Konserdeki grubun bateristliğini Cem Karaca'nın kurduğu Dervişan grubunda çalışan Sefa Ulaştırır yaptı. Klavyede Murat Evren Aydurdu, basta Berat Etöz, gitarda Hikmet Erakçay, saksafonda Anıl Şahin, perküsyonda Nurullah Gürsoy ve vokalist

Eda Önder'den oluşan orkestra eşliğinde sahne alan Alper Kuş, davetlilere unutulmaz bir Cem Karaca akşamı yaşattı. Cem Karaca'nın 'Dadaloğlu', 'Kerkük Zindanı', 'Askaros Deresi', 'Bu Son Olsun', 'Namus Belası', 'Sen de Başını Alıp Gitme' gibi unutulmaz şarkılarına davetliler de eşlik etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, orkestra üyelerini başarılı konserlerinden dolayı kutladı. Alper Kuş ve orkestra üyelerine plaket veren BaşkanTütüncü, "Cem Karaca bizler için çok önemli bir sanatçıdır. Bu toprakların sesi olmayı başarabilmiş, Anadolu coğrafyasında yaşanmış olan birçok insani duyguyu çok güzel ifade etmiştir. Bizi, bize çok güzel anlatan güçlü bir değerimizdir" dedi.

Başkan Tütüncü, Meşe Kapısı'nda Haziran'da hizmete girecek olan açık hava tiyatrosunda da Cem Karaca konseri düzenleyebileceklerini sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de Cem Karaca Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement