Kepez'de Nostalji Gecesi - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Nostalji Gecesi

Kepez\'de Nostalji Gecesi

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği 70’ler Konserinde, 1970’li yılların unutulmayan şarkıları Antalyalıları mest etti.

16.11.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi'nin düzenlediği 70'ler Konserinde, 1970'li yılların unutulmayan şarkıları Antalyalıları mest etti.

Kepez Belediyesi'nin Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlediği 70'ler Konseri'nde, 1970'ler şarkılarıyla Antalyalılara nostalji gecesi yaşatıldı. TV ekranlarının sevilen yarışma programlarından O Ses Türkiye'nin Antalyalı finalistlerinden Özgecan Güven, 70'ler Konseri'nin solist sanatçısı olarak müzik severlerin karşısına çıktı. Hemen her yaştan izleyicinin buluştuğu gecede, 30'dan fazla nostaljik şarkının yer aldığı bir repertuar seslendirildi.

ŞARKILARI ÇOK SEVDİK

Ses yarışmalarına yabancı şarkılarla katılan gecenin solisti Güven, bu konser sayesinde repertuardaki Türkçe şarkılarla ilk kez tanıştığını söyledi. 9 Eylül Üniversitesi'nde müzik öğretmenliği eğitimi alan 25 yaşındaki Güven, provalar yaparken bu şarkıları orkestra olarak çok sevdiklerini söyledi.

80 KONSERİ DE 22 ARALIK'TA

Konserin finalinde Yasemin Kumral'ın 'Bimbambom' şarkısına bis yaparak seyircilerini uğurlayan Güven, konsere slov şarkılar ile başladı. Tanju Okan'dan 'Öyle sarhoş olsam ki', Uğur Akdora'dan 'Neler oluyor hayatta', İlhan İrem'den 'Anlasana', Neşe Karaböcek'den 'Arım balım', Füsun Önal'dan 'Ah nerede', Erkin Koray'dan 'Çöpçüler', Emel Sayın'dan 'Mavi boncuk', Alpay'dan 'Fabrika kızı', Ayla Dikmen'den 'Anlamazdın', Ajda Pekkan'dan 'Kimler geldi kimler geçti', Şenay'dan 'Hayat bayram olsa' ve Sezen Aksu'dan 'Kaç yıl geçti aradan', Nur Yoldaş'dan 'Sultan-ı yegah', gibi şarkılara eşlik eden seyirciler, 22 Aralık'ta yapılan '80'ler Konseri'ni iple çekiyor.

EN GÜZEL DÖNEMİ YAŞADILAR

Konseri eşi Ayşe Tütüncü ile kızı Zeynep ile birlikte izleyen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, gecede bambaşka bir aleme gittiklerini söyledi. 1970 ve 1980'lerde yaşayanların çok şanslı olduğunu dile getiren Başkan Tütüncü, "Solistimiz şarkıları söylerken, 'bunları tanıdınız mı' dediğinde, 'bizler tanıdık, yaşımız ortaya çıkıyor' diyenler vardı. Onlar dünyaya erken geldikleri için üzülmesinler, dünyanın en anlamlı ve çok güzel günlerini yaşadılar" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de Nostalji Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement