Kepez'de Sünnet Şöleni - Son Dakika
Güncel

Kepez'de Sünnet Şöleni

Kepez Belediyesinin sünnet ettireceği 700 çocuk için şölen düzenlendi.

06.08.2017 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesinin sünnet ettireceği 700 çocuk için şölen düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bu yıl belediyece sünnet ettirilecek 700 çocuk için aileleri ve yakınlarının katılımıyla düzenlenen sünnet şöleni Dokuma Park'ta yapıldı.

Şölene eşi Ayşe Tütüncü ile katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çocukların sünnet düğünü mutluluğuna ortak oldu.

Tütüncü, sünnet şöleninde yaptığı konuşmada, çocukları geleceğe güçlü bir şekilde taşımak için ellerinden gelen her türlü gayreti gösterdiklerini söyledi.

Kepezli hemşehrilerinin ve çocuklarının her şeyin en güzeline layık olduğunu belirten Tütüncü, şunları kaydetti:

"Geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenleriyle yavrularımızın mutluluğunu kutluyoruz. Belediye olarak her yıl 800 ile bin arasında yavrumuzun sünnet merasimini yapıyoruz. Bu yıl şu ana kadar 700 yavrumuz müracaat etti. Okullar açılıncaya kadar sünnet başvurularını almaya devam edeceğiz. Sünnet merasimini gerçekleştirdiğimiz yavrularımızın vatanımıza, milletimize, devletimize ve bütün insanlığa onurlu bir evlat olmasını Rabbimden diliyorum."

Tütüncü, Dokuma Park içerisindeki eski kreş binasının yakın zamanda oyuncak müzesi olarak hizmete açılacağını da bildirdi.

Şölende, sanatçılar Özkan Karaeroğlu ve Çağlar Yağız konser verdi.

Çocukların sünnet işleminin daha sonra Kepez Belediyesi Sağlık Merkezinde üroloji uzmanı tarafından gerçekleştirileceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kepez'de Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement