Kepez İlçe Müftülüğü Hizmet Binası Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kepez İlçe Müftülüğü Hizmet Binası Açıldı

Kepez İlçe Müftülüğü Hizmet Binası Açıldı

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Kepez İlçe Müftülüğü Hizmet Binası açılışına katıldı.

09.02.2013 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Kepez İlçe Müftülüğü Hizmet Binası açılışına katıldı.

Kepez Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleşen açılış törenine Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hizmetiçi Eğitim Daire Başkanı Kadir Dinç, İl Müftüsü Ahmet Çelik, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Kepez Kaymakamı Hakan Tütüncü, Kepez İlçe Müftüsü Kemal Uçkan ve protokol üyeleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Törende konuşan Vali Ahmet Altıparmak,

80'li yıllardan bi yana

bölgenin turizmle iç içe olduğunu ve bugün 11 milyon turistin geldiği Antalya'da din adamlarına büyük görevler düştüğünü belirtti. Vali Altıparmak,

"Ama hala camilerinizde gelen turiste verebileceğiniz küçük bir broşürünüz yok. Hala gelen turistle anlaşabilecek sıradan bir yabancı diliniz yok" diye konuştu. Hizmet binasının hayırlı uğurlu olmasını dileyen Vali Altıparmak, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Eğitim Daire Başkanı Kadir Dinç de,

Kepez İlçesine böyle bir müftülük binasının yapılmasının Diyanet İşleri Başkanlığı'nın gücüne güç katacağını söyledi.

Dil kursu ile ilgili protokolü imzaladıklarını belirten İl Müftüsü Ahmet Çelik ise "Altyapı hazırlıkları tamamlandı. Özellikle merkez camilerdeki imamlarımız bu dil kursunu alacak. 5-6 aydır broşür dağıtıyoruz, onu biraz daha geliştirip devam ettireceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Altıparmak protokol üyeleri ile birlikte açılış kurdelesini keserek hizmet binasının yapımında katkıda bulunan hayırseverlere plaketlerini verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez İlçe Müftülüğü Hizmet Binası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement