Kereste Fabrikası Alev Alev Yandı - Son Dakika
3. Sayfa

Kereste Fabrikası Alev Alev Yandı

Kereste fabrikası alev alev yandıZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Beldesi'nde ki kereste fabrikasında yangın çıktı.

23.10.2017 00:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kereste fabrikası alev alev yandı

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Beldesi'nde ki kereste fabrikasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını itfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alabildi.

Yangın Ormanlı Beldesi girişindeki kereste fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Gökhan Tekin'e ait palet ve kereste üretimi yapan fabrikada elektrik panosunun alev alması ile yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar fabrika sahibine ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen fabrika sahibi belde sakinleri ile birlikte yangına müdahale etse de alevleri söndürmede başarılı olamadı. Bir süre sonra yangın mahalline gelen Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler alevlere müdahale etti. İtfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına alrak soğutma çalışması başladı. Fabrika sahibi Gökhan Tekin gazetecilere yaptığı açıklamada yangının elektrik panosundan çıktığını belirterek, yakındaki bir belediyenin itfaiyesinin erken müdahalede bulunmamasına tepki gösterdi. 30 kilometreden gelen Kdz. Ereğli Belediyesi itfaiyesinin yangına 2 kilometre mesafedeki belediyenin itfaiyesinden daha önce müdahale ettiğini anlatan Tekin, erken müdahale olması durumunda yangının söndürülüp zararının bu kadar olmayabileceğini anlattı. Tekin yangında yaklaşık 100 bin TL civarında bir zararın oluştuğunu belirterek, yangına geç müdahale eden belediyenin düğün salonu yapmak yerine itfaiyeye yatırım yapmasını istedi.

Yangında can kaybı yaşanmazken, savcılık soruşturma başlattı.

Kereste Fabrikası Alev Alev Yandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kereste Fabrikası Alev Alev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement