Keşan'da Binicilik ve Atlı Spor Kulübü Kurulacak" - Son Dakika
Güncel

Keşan'da Binicilik ve Atlı Spor Kulübü Kurulacak"

Keşan Çiftçi Malları Koruma Başkanı Hüseyin İnce, ilçede binicilik ve atlı spor kulübü kurma çalışmaları başlattıklarını bildirdi.

05.11.2016 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan Çiftçi Malları Koruma Başkanı Hüseyin İnce, ilçede binicilik ve atlı spor kulübü kurma çalışmaları başlattıklarını bildirdi.

İnce, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulüp için uygun bir yer aradıklarını belirtti. İlçeye yakın 15 dönümlük bir arazi aradıklarını anlatan İnce, şunları kaydetti:

"Bahse konu yer ile ilgili ön çalışmayı tamamlamamız durumunda, ilgili mercilerden izin alarak bir yönetim kurulu oluşturacağız. Projeye başlamayı hedefliyoruz. Buradaki amacımız, gençlerimizi alkol, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak, ata sporumuz olan biniciliği bu bölgeye yaygınlaştırmak. Çorlu, İstanbul gibi Türkiye'nin çeşitli yerlerinde bu kulüpler var. Bu proje ile ailelerimiz hafta sonları gelecek ve çocuklarını gezdirecek. Biz Türkler atın sırtında savaşa savaşa gelmişiz. Binicilik bizim kanımızda var. Şu anda bununla ilgili resmi bir müracaatımız yok. Ön çalışma durumundayız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Keşan'da Binicilik ve Atlı Spor Kulübü Kurulacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement