Keşanspor Kulüp Başkanı Kuru: Lig'e Devam Edemeyiz - Son Dakika
Güncel

Keşanspor Kulüp Başkanı Kuru: Lig'e Devam Edemeyiz

Keşanspor Kulüp Başkanı Kuru: Lig\'e Devam Edemeyiz

Korkuteli İlçesi'ne 1 kilometre kala trafik kazası geçiren Keşanspor kafilesi, hastaneden taburcu olduktan sonra Alanya'da Alaiye Resort Beach Otel'e yerleşti.

08.01.2012 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YARALI FUTBOLCULAR TABURCU OLDU

Korkuteli İlçesi'ne 1 kilometre kala trafik kazası geçiren Keşanspor kafilesi, hastaneden taburcu olduktan sonra Alanya'da Alaiye Resort Beach Otel'e yerleşti. Otel personeli tarafından çiçeklerle karşılanan futbolcular, kazada hayatını kaybeden futbolcu Güner Yıldız'ın cenazesine katılmak için yarın sabah Kırklareli'ne gidecek.

Otelde açıklama yapan kulüp başkanı Sadi Kuru, "Kelimelerle anlatabilecek bir acı değil. Allah geride kalanlara sabır versin. Otelde bir gece konaklayıp, cenazeye katılmak için yarın saat 10.30 uçağıyla Kırklareli'ne gideceğiz. Takım bundan sonra bu şekilde lig'e devam edemez. Futbol Federasyonu ile bu konuyu görüşeceğiz. Lig'in başlamasına çok az bir süre kaldı" diye konuştu.

Otelin genel müdür yardımcısı Mahir Oktay ise "Sporcular tedavilerinin ardından otelimize geldi. Bir gece de burada konaklayacaklar. Kendilerini en iyi şekilde ağırlayacağız." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Keşanspor Kulüp Başkanı Kuru: Lig'e Devam Edemeyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement