Kesilen 108 Liralık Cezaya Kızdı, Benzin Döküp Otomobilini Ateşe Verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Kesilen 108 Liralık Cezaya Kızdı, Benzin Döküp Otomobilini Ateşe Verdi

Karabük'te jandarma ekiplerince kendisine kesilen 108 TL'lik trafik cezasına kızan sürücü otomobilini ateşe verdi. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

11.11.2018 01:06  Güncelleme: 08:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te jandarma ekiplerince kendisine kesilen 108 TL'lik trafik cezasına kızan sürücü otomobilini ateşe verdi. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, olay Karabük - Yenice karayolu Jandarma yol arama ve kontrol noktasında meydana geldi. Jandarma ekiplerince yapılan trafik kontrolü sırasında ekipler 78 AS 012 plakalı otomobili durdu. Jandarma ekiplerince otomobilin farlarında sıkıntı olduğunu tespit etmesi üzerine sürücü Sami A.'ya 108 TL para cezası kesti.

"GELİP ARACINI ATEŞE VERDİ"

Kesilen ceza sonrası kontrol noktasından otomobili ile ayrılan sürücü Sami A. yaklaşık yarım saat sonra tekrardan kontrol noktasına geri geldi. Yaşananların güvenlik kamerasına yansıdığı olayda aracından inen sürücü kendisine ceza kesen Jandarma ekiplerine tepki göstererek, otomobilin içine döktüğü benzinle otomobilini biranda ateşe verdi. Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerince alev topuna dönen otomobil söndürüldü. 108 TL'lik cezaya kızarak otomobilini benzin dökerek yakan sürücü Sami A. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Kesilen 108 Liralık Cezaya Kızdı, Benzin Döküp Otomobilini Ateşe Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kesilen 108 Liralık Cezaya Kızdı, Benzin Döküp Otomobilini Ateşe Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • mehmet: trafiki tehlikeye atmaktan ceza kesinler arac degil şahsa kesinler 0 0 Yanıtla
  • mehmet: ceza yeme hak etmiş malını paranı kıymetini bilmiyor 0 0 Yanıtla
  • Fatih: Farlari bozukmusmus azicik insafli olun eften puften sebeplerle ceza kesip milleti cildirtmayin para kolay kazanilmiyor..ekiplere cikin gidin bugun bu kadar para toplayin deniyor onkarda onune gelene ceza yaziyor aramaya kalktinmi illahi ceza bulursun burdada sirf kesmek icin kesilmis en azlimitden ceza ayip devlet milletin cebindeki paraya goz dikmis hatali sollamaya kes dirift atanlara kes isikda gecenlere kes surat yapanlara milletin hayatini tehlikeye atan bunun gibi buyuk kusurlara kes tamam kimse birsey demiyorda farlar ayarsiz ne allah askina muaynede bile hafif kusur sayiliyor geciyor arac muayneden el insaf 0 0 Yanıtla
  • Korsan: Haksiz yere kesilen cezadir diye düşündü 0 0 Yanıtla
  • Amk: Artık yeter milleti galeyana getirmeyin bir ayda dört ceza kestiler bu nedirya 0 0 Yanıtla
  • vatandas: vatandas ne yapsin vatani suriyeliler kurtardi gibi deger goruyolar biz ikinci hatta 3 . sinifiz 0 0 Yanıtla
  • Tamirci: ve böylece ufak ufak kafayı sıyırıyoruz 108 liraya aracı yakan bin liranın üzeri gelse ne yapar artık düşünemiyorum 0 0 Yanıtla
  • Aaa: Kendinide yaksaydı keşke...bir psikopat eksilirdi. 0 0 Yanıtla
  • Metın ıb: Yakındır sağa baktın 108 sola baktın216 gerıye dond baktın 448 fırene bastın 500 camı actın 1000 yakındır seneye bunlardan ceza yızılırsa hıc sarırmayın 0 0 Yanıtla
  • zeynelabidin DİRİ: BU DÖNEMDE HER KES İSTER ESNAF İSTER MEMUR VS. HER KES CANLI BOMBA OLMUŞ.GÜVENLİK GÜÇLERİNDEN RİCA BİRAZ DAHA ESNEK DAVRANA BİLİRLER 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Aydın'da 20 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Şüphelisi İzmir'de Yakalandı
    12:23 Aydın'da 20 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Şüphelisi İzmir'de Yakalandı

    Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 20 yıl önce işlenen cinayetin şüphelisi olarak aranan K.Ü, İzmir'de yakalandı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi, cinayetin faili olduğu düşünülen K.Ü'nün İzmir'de olduğunu tespit etti. Ekipler, operasyon düzenleyerek şüpheliyi gözaltına aldı. K.Ü, Aydın'a getirilerek adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

  • Gediz'de Polisler Motosiklet Avında
    12:21 Gediz'de Polisler Motosiklet Avında

    Kütahya'nın Gediz ilçesinde polis ekipleri, plakasız ve kasksız motosiklet sürücülerini denetlemek amacıyla sıkı takibe aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kazaların önüne geçmek ve güvenliği sağlamak için motosiklet avı düzenliyor. Sürücülerin plakasız ve kasksız olarak motosiklet kullanmamaları konusunda uyarılar yapılıyor.

  • Bitlis'te düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi
    12:19 Bitlis'te düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi

    Bitlis İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, Tatvan ilçe kırsalında toprağa gömülü halde bir AK-47 Kaleşnikof piyade tüfeği, 353 adet fişek, telsizler ve diğer yaşam malzemeleri ele geçirildi. Delil niteliği taşıyan malzemeler muhafaza altına alınırken, diğer malzemeler ise imha edildi. Güvenlik güçleri, bölge halkının desteğiyle terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdürecektir.

  • Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
    11:58 Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

    Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada sentetik uyuşturucu, tabanca, fişek ve 15 bin 615 TL ele geçirildi.

  • Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı
    11:49 Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı

    Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 78 kişi gözaltına alındı. Operasyon, dolandırıcılık, yaralama, hakaret, hırsızlık ve tehdit gibi suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla düzenlendi. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemler devam ediyor.


Advertisement