Kesilen Ağacın Altında Kalan Zeynep, Öldü - Son Dakika
Güncel

Kesilen Ağacın Altında Kalan Zeynep, Öldü

Kesilen Ağacın Altında Kalan Zeynep, Öldü

ORDU'nun Ünye ilçesinde kesilen ağacın altında kalan Zeynep Gümüş (22) yaşamını yitirdi.

09.09.2018 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ORDU'nun Ünye ilçesinde kesilen ağacın altında kalan Zeynep Gümüş (22) yaşamını yitirdi.

Olay, Ünye ilçesi Saraycık Mahallesi'nde dün meydana geldi. Akrabasının kestiği ağacın altında kalan Zeynep Gümüş, ağır yaralandı. Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gümüş, ilk müdahalesinin ardından Ordu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan Zeynep, bugün yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

- Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kesilen Ağacın Altında Kalan Zeynep, Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsun Bafra Narkotik Büro Amirliği'nden silah operasyonu: 3 gözaltı
    12:47 Samsun Bafra Narkotik Büro Amirliği'nden silah operasyonu: 3 gözaltı

    Samsun Bafra Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Kemalpaşa ve İğdir Mahallerinde N.K., V.K. ve A.K. isimli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı silah ve 5 adet dolu kartuş ele geçirildi. 3 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Siirt Valisi Kemal Kızılkaya Başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    12:45 Siirt Valisi Kemal Kızılkaya Başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Siirt Valisi Kemal Kızılkaya başkanlığında yapılan Seçim Güvenliği Toplantısı'nda, seçimle ilgili mevzuat ve genel esaslar, güvenlik tedbirleri, yasal sorumluluklar ve seçim günü yasakları gibi konular görüşüldü. Vali Kızılkaya, Siirt'te seçimlerin huzur ve güven içinde tamamlanması için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

  • Afyonkarahisar Emirdağ'da Kitap Okuma Etkinlikleri Artacak
    12:45 Afyonkarahisar Emirdağ'da Kitap Okuma Etkinlikleri Artacak

    Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, kitap okuma konusunda gerçekleştirilecek etkinliklerin arttırılmasının önemli olduğunu belirterek, bu yönde yapılacak çalışmaları destekleyeceklerini ifade etti. Emirdağ İlçe Halk Kütüphanesinde düzenlenen 60. Kütüphane Haftası etkinliğine katılan Bilici, en çok kitap okuyanlara derecesine göre kitap, kitap kurdu belgesi ve hediyeler takdim edildiğini söyledi. Kaymakam Bilici, ilçede bu tür etkinlikleri artırmak ve teşvik etmek için çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

  • Eskişehir İl Müftülüğü ve Osmangazi İlahiyat Fakültesi Üniversite Öğrencileriyle İftar Yaptı
    12:44 Eskişehir İl Müftülüğü ve Osmangazi İlahiyat Fakültesi Üniversite Öğrencileriyle İftar Yaptı

    Eskişehir İl Müftülüğü ve Osmangazi İlahiyat Fakültesi, Ramazan ayının bereketini ve manevi atmosferini üniversite öğrencileriyle paylaşmak için bir araya geldi. İl Müftüsü Bekir Gerek, öğrencilerle birlikte iftar programında buluşarak Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurguladı. Program, yapılan duanın ardından sona erdi.

  • Çin, inovasyonla gücünü artırmaya devam edecek
    12:43 Çin, inovasyonla gücünü artırmaya devam edecek

    Çin Ulusal Halk Kongresi Daimi Komitesi Başkanı Zhao Leji, Çin'in gücünü inovasyondan alan kalkınma stratejisine bağlı kalacağını ve bilimsel ve teknolojik inovasyonlar yoluyla endüstriyel inovasyonu teşvik edeceğini belirtti. Zhao ayrıca, Çin'in diğer ülkelerle işbirliğini güçlendirmeye, yeni ekonomik büyüme noktaları geliştirmeye ve yapay zeka sektörünün sağlıklı gelişimini teşvik etmeye istekli olduğunu vurguladı.

  • Bahçelievler'de Şüpheli Varil Cinayeti
    12:43 Bahçelievler'de Şüpheli Varil Cinayeti

    Bahçelievler'de bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen şüpheli, cesedi varile koyup yakmakla suçlanıyor. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, varil içerisinde yanmış bir ceset buldu. Yapılan incelemede, iş yerinde kan lekeleri ve kanlı bir bıçak bulundu. Cesedin Mustafa Bayraktar'a ait olduğu belirlendi. Şüpheli B.T, polis tarafından gözaltına alındı ve ifadesinde maktulü annesine sarkıntılık ettiği için öldürdüğünü iddia etti.

  • CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Şoförler ve Otomobilciler Odaları ile Mutabakat İmzaladı
    12:42 CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Şoförler ve Otomobilciler Odaları ile Mutabakat İmzaladı

    CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Muğla Merkez ve İlçe Şoförler ve Otomobilciler Odaları başkanlarıyla mutabakat imzaladı. Mutabakatta, Aras'ın seçim çalışmalarında sık sık dile getirdiği ücretsiz ulaşımda şoför esnafının mağdur edilmemesi, taksi bekleme yerlerinin belirlenmesi, ekonomik sebeplerle taşımacılık faaliyetlerini bırakmak zorunda kalan toplu taşıma esnafının yeniden faaliyetlerine başlaması için desteklenmesi maddeler arasında yer aldı.

  • Bozbey: 31 Mart akşamı 'Gülümseme Bayramı'nı yapacağız
    12:42 Bozbey: 31 Mart akşamı 'Gülümseme Bayramı'nı yapacağız

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, 31 Mart akşamı 'Gülümseme Bayramı'nı yapacaklarını söyledi. Bozbey, Küçükbalıklı Mahallesi'nde halka hitap ederek destek istedi ve mahallenin sorunlarına vakıf olduklarını belirtti.

  • Esenyurt Belediyesi Yollarda Asfalt Kaplama Çalışması Yapıyor
    12:42 Esenyurt Belediyesi Yollarda Asfalt Kaplama Çalışması Yapıyor

    Esenyurt Belediyesi, ilçe genelinde eskiyen ve bozulan yollarda asfalt kaplama çalışması yaparken, mahalleleri de yeni bir görünüme kavuşturuyor.


Advertisement