Kesilen Parmağı Yerine Dikilen Prematüre Bebek - Son Dakika
Yerel

Kesilen Parmağı Yerine Dikilen Prematüre Bebek

Kesilen Parmağı Yerine Dikilen Prematüre Bebek

Siirt Belediye Başkanı Sadak, Siirt'te özel bir hastanede parmağı makasla kesildikten sonra Konya'da ameliyatla yerine dikilen 6 günlük Cemre'yi evinde ziyaret etti

26.07.2013 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Belediye Başkanı Sadak, Siirt'te özel bir hastanede parmağı makasla yanlışlıkla kesildikten sonra Konya'da ameliyatla yerine dikilen 6 günlük Cemre'yi evinde ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Sadak beraberinde BDP Siirt İl Başkanı Mehmet Ata İnan, Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz ile Nas ailesini Kurtalan ilçesine bağlı Kayabağlar beldesindeki evlerinde ziyaret ederek, Cemre bebeğe geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Sadak, ziyarette yaptığı konuşmada, olayın tüm Siirt halkını derinden üzdüğünü ifade ederek, Cemre bebeğin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını dilediklerini söyledi.

Cemre Nas'ın yakınlarından Hayrettin Nas da, belediye başkanları ve BDP İl Teşkilatı'na gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Olayın ardından Nas'ın Konya'daki özel bir hastaneye helikopter ile sevk edildiğini ifade eden Nas, parmağı yerine dikilen Cemre'nin sağlık durumunun iyiye gittiğini öğrendiklerini belirtti. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kesilen Parmağı Yerine Dikilen Prematüre Bebek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement