KETOB Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

KETOB Genel Kurulu Yapıldı

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin Genel Kurulu yapıldı.

05.04.2014 00:08  Güncelleme: 00:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (KETOB) Genel Kurulu yapıldı.

Rose Otel'de düzenlenen genel kurula Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, KETOB Başkanı Tayyar Gül ve turizmciler katıldı.

Genel kurulda konuşan Arıcı, Antalya'nın 2018 yılında 18 milyon turisti ağırlamasını hedef olarak belirlediklerini kaydederek, bunun başarılabilmesi için tanıtım faaliyetlerine önem verilmesi gerektiğini belirtti. Arıcı, "Bakanlık olarak bölgelerimize gerekli destekleri veriyoruz. Kemer, Türkiye'de turizmin ilk çıkış noktalarından birisidir. 1980'li yıllarda turizme başladı. Deniz, kum ve güneş üçlemesiyle bugünlere kadar geldik" dedi.

Vali Yardımcısı Yüksel de valilik olarak KETOB ile çeşitli çalışmalar yaptıklarını kaydederek, bu işbirliğini sürdürmeye devam edeceklerini vurguladı.

KETOB Başkanı Gül de bölgenin en büyük geçim kaynağı olan turizmden sağlanan faydayı artırmak için yerel yönetim ve kurumlarla işbirliğinin devam edeceğini söyledi. Gül, "Sezon süresini uzatacak kongre merkezi, 2 bin kapasiteli spor salonu ve olimpik yüzme havuzu projelerinin hayata geçirilmesi için yönetim ve ilgili kurumlarla temas halinde olunarak, projelerin bölge turizmine kazandırılması amacıyla çaba sarf edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından KETOB Başkanı Gül, faaliyet raporunun sunumunu yaptı. Gündemin 5'inci maddesinde yer alan genel kurul tarihinin değiştirilmesi talebi oybirliğiyle kabul edildi. Buna göre genel kurulların eylül ya da ekim aylarında gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı. Yönetim Kurulu'nun görev süresi de 2 yıldan 3 yıla çıkarıldı.

Genel kurul sonrasında KETOB'un yönetim kurulu ise Tayyar Gül, Şener Gürler, Metin Peltek, Selçuk Akıltopu, Murat Kalaycı, Mesut Kaplan, Yakup Çekmen, Osman Kafadar, Ali Balaban, Mahmut Ceylan ve Dinçer Sarıkaya'dan oluştu. Denetim Kurulu'nda ise Yeliz Gül Ege, Aydın Sezgin ve Ali Moral yer aldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel KETOB Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement