KHGB 2023 Dönem Sonu Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

KHGB 2023 Dönem Sonu Meclis Toplantısı Yapıldı

KHGB 2023 Dönem Sonu Meclis Toplantısı Yapıldı

Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2023 yılı dönem sonu meclis toplantısı, Vali Cüneyt Epcim'in başkanlığında Öğretmen Evi'nde düzenlendi. Toplantıda köylerin alt yapı hizmetlerini yerine getirmek ve mahalli ihtiyaçları karşılamak amacıyla kurulan KHGB'nin faaliyetleri ele alındı. Vali Epcim, köylere hizmet götürme konusunda tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla kesintisiz hizmet sunulacağını ifade etti.

03.06.2023 00:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2023 yılı dönem sonu meclis toplantısı, Vali Cüneyt Epcim'in başkanlığında Öğretmen Evi'nde düzenlendi.

Toplantıda Vali Epcim, Köylere Hizmet Götürme Birlikleri'nin, köylerin alt yapı hizmetlerini yerine getirmek ve mahalli ihtiyaçları karşılamak amacıyla kurulan mahalli idare birimleri olduğunu ve özel idarelerle koordineli bir şekilde faaliyet gösterdiklerini belirtti. Vali Epcim ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlık döneminde, 2004 yılında başlatılan KÖYDES projesi sayesinde birliklerin etkin hale geldiğini ve birçok altyapı yatırımının gerçekleştirildiğini vurguladı.

Vali Cüneyt Epcim, toplantıda söz alan köy muhtarlarını dinleyerek, köylere hizmet götürme konusunda tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla kesintisiz hizmet sunulacağını ifade etti.

Toplantıya Vali Yardımcısı Göksel Yüksel, İl Jandarma Komutanı Dr. Talha Övet, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Yardımcı, Genel Sekreter Hayrettin Koçyiğit, KHGB Müdürü Erkan Karakoyun, birlik encümen üyeleri, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ve muhtarlar katıldı. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel KHGB 2023 Dönem Sonu Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement