Khloe Kardashian'ın İncelen Beli Hayranlarını Endişelendirdi - Son Dakika
Magazin

Khloe Kardashian'ın İncelen Beli Hayranlarını Endişelendirdi

Ünlü televizyon yıldızı Khloe Kardashian'ın zayıflama tutkusu bazı hayranlarını kaygılandırdı.

16.11.2016 12:35  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Khloe Kardashian olağanüstü kilo verme macerasını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Ünlü televizyon yıldızının bu serüveni, Instagram hesabından paylaştığı son selfie sonrasında 58.5 milyon takipçisi arasında endişeye yol açtı. Khloe'nin belinin aşırı inceldiğini gözlemleyen takipçileri, yazdıkları yorumlarla kaygılarını satırlara döktü.

ÖZEL ANTRENÖR EŞLİĞİNDE BELİNİ İNCELTİYOR

32 yaşındaki ünlü yıldız, özel bir antrenör eşliğinde incelttiği belini aynadan selfie çekerek Instagram hesabından paylaştı. Khloe'nin aynanın karşısında diz çökmüş, profilden çektiği pozunu kimi takipçileri 'rahatsız edici' olarak nitelerken kimi takipçileri de incelmiş fiziğine methiyeler düzdü.


ELBİSELERİN İÇİNDEKİ RAHATLIK HİSSİ BAĞIMLILIK YAPIYORMUŞ

Daha önce bir dergiye verdiği röportajda Khloe, zayıflama merakını: " Los Angeles'ta iken sürekli spor salonuna gittim ve 16 kilo verdim. Aslında sürekli tartıya çıkmıyorum, verdiğim kiloları takip etme konusunda takıntılı değilim ama elbiselerin içinde nasıl hissettiğimi biliyorum. Bu his bağımlılık yapıyor. Sonucu gördükten sonra daha fazla zayıfladığımı görmek istiyorum." sözleriyle dile getirdi.

İşte ünlü yıldızın zayıflamadan önceki hali;

Khloe Kardashian\'ın İncelen Beli Hayranlarını Endişelendirdi

Son Dakika Magazin Khloe Kardashian'ın İncelen Beli Hayranlarını Endişelendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement