Kickboks Kulübü Sporcularından Başkan Güngör'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kickboks Kulübü Sporcularından Başkan Güngör'e Teşekkür Ziyareti

Demre Kickboks Kulübü sporcuları ve antrenörleri Cemal Çolak, kendilerine destek veren Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

28.12.2011 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demre Kickboks Kulübü sporcuları ve antrenörleri Cemal Çolak, kendilerine destek veren Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Demre ilçesinde bu yıl kurulan Demre Kickboks Kulübü sporcuları, antrenörleri Cemal Çolak ile Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör'ü makamında ziyaret etti. Hafta sonu Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, 42 ilden 479 sporcunun katıldığı 2011 Uluslararası Akdeniz Kickboks Şampiyonası'nda kazandıkları madalyaları Başkan Güngör'e getiren sporcular, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın teşekkür plaketini de Güngör'e teslim etti.

Demre Kickboks Takımı Antrenörü Cemal Çolak, bu yıl kurulan takımda 7 sporcu ile Antalya'ya gittiklerini ve 3 sporcularının derece aldığını söyledi. Şampiyonada 81 kiloda Ramazan Karakurt'un ikinci, Mehmet Ali Karaca'nın aynı kiloda üçüncü, 69 kilo bayanlarda Hilal Kolak'ın ise üçüncü olduğunu anlatan Çolak, "Gelecek yıl kickboksta Demre'den şampiyonlar çıkaracağız. Başkanımıza da verdiği destek için teşekkür ediyoruz" dedi.

Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör de, yaptığı konuşmada, belediye olarak her zaman sanatın ve sporun yanında olduklarını söyledi. Güngör, "İlk kez katıldığınız şampiyonada üç madalya kazanmanız bizleri mutlu etti. Desteğimizi boşa çıkarmadınız. Başarılı olan sporcularımıza, sanatçılarımıza destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kickboks Kulübü Sporcularından Başkan Güngör'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement