Kidman, Fallon'ın Kendisiyle İki Kez Çıkma Fırsatını Kaçırdığını Anlattı - Son Dakika
Magazin

Kidman, Fallon'ın Kendisiyle İki Kez Çıkma Fırsatını Kaçırdığını Anlattı

Jimmy Fallon Show'un konuğu olan Nicole Kidman, kendisiyle çıkma şansını iki sefer kaçırmakla suçladığı sunucuyu stüdyoda rezil etti.

19.11.2016 16:19  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü Hollywood yıldızı Nicole Kidman, şarkıcı kocası Keith Urban ile birlikte katıldığı Jimmy Fallon Show'da ünlü sunucuyu eski defterleri tekrar açarak utandırdı.

Kidman, geçen sene yaptığı bir açıklamada, geçmişte Fallon'a ilgi duyduğunu, ünlü sunucunun evine giderek kendisiyle randevulaşmak için kur yaptığını açıklamıştı. Ünlü aktris tüm çabalarına rağmen Jimmy Fallon'ın kayıtsız ve tepkisiz kaldığını iddia etmişti.

YÖNETMEN DAVİD FİNCHER'IN PARTİSİNDE MUTFAKTA BAŞBAŞA KALMIŞLAR

17 Kasım gecesi yayınlanan Jimmy Fallon Show'a katılan Nicole Kidman, ikininci arkadaşlık ilişkisi kurma girişiminin de nasıl hüsranla sonuçlandığını anlattı. Kidman, sunucuyla birlikte katıldıkları yönetmen David Fincher'ın evinde verilen bir partide mutfakta yalnız kaldıklarına emin olduktan sonra, Fallon'dan kendisine çıkma teklif etmesini beklediğini söyledi. Ünlü aktris: "Gizlice mutfağa geçtik. Herkes dışarı çıkmıştı. İkimiz başbaşa mutfaktayken bekledim, bekledim, bekledim. Biliyorsun, sen benden numaramı istemedin. Öyle ilgisiz görünüyordun ki." sözlerini dile getirdi.

TUHAF KONUŞMANIN ARDINDAN KİDMAN'IN KOCASI STÜDYOYA DALDI

Stüdyodaki izleyiciler Kidman'ın bu sözlerini duyunca adeta şok geçirdi. Fallon, içine düştüğü tuhaf durumdan alkışlayarak vaziyeti toparlamaya çalıştı. Sunucu izleyici tepkisini: "İzleyiciler farklı bir sebepten şok oldu. Onlar, Jimmy Fallon'ın Nicole Kidman ile hayatta bir şansı olamazdı diye düşünmüşlerdir." sözleriyle kendince tarif etti. Geçmişe dair romantik itirafların ve düşülen tuhaf durumun hemen ardından stüdyoya Kidman'ın on bir yıllık kocası şarkıcı Keith Urban elinde gitarıyla 'Dream Weaver' parçasını seslendirerek geldi.

URBAN: "BANA MUTFAKTAKİ BÜFEDEN BAHSET JİMMY"

Kidman'ın kocası Keith'in: "Bana mutfaktaki büfeden bahset Jimmy" demesi üzerine sunucu kahkahayı patlattı. Keith Urban karısının sunucuyla olan romantik girişimine dair: "Mutfakta karımı görmezden geldiğin için kendimi güvende hissediyorum." sözlerini sarf etti.


Kidman, Fallon\'ın Kendisiyle İki Kez Çıkma Fırsatını Kaçırdığını Anlattı

Son Dakika Magazin Kidman, Fallon'ın Kendisiyle İki Kez Çıkma Fırsatını Kaçırdığını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement