KidZania 100 binden fazla çocuğu ücretsiz ağırladı - Son Dakika
Ekonomi

KidZania 100 binden fazla çocuğu ücretsiz ağırladı

Çocukların 100'den fazla mesleği deneyimlediği Çocuklar Ülkesi KidZania İstanbul, beşinci yaşında "daha iyi bir dünyaya hazırlanmayı" sürdürüyor.

21.08.2019 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocukların 100'den fazla mesleği deneyimlediği Çocuklar Ülkesi KidZania İstanbul, beşinci yaşında "daha iyi bir dünyaya hazırlanmayı" sürdürüyor.

KidZania'dan yapılan açıklamaya göre, "KidZania her çocuğun hakkı" diyerek açıldığı günden bu yana 100 binden fazla çocuğu ücretsiz misafir eden KidZania İstanbul, beşinci yaş kutlamaları kapsamında 'Daha iyi bir dünya için kocaman bir kalbim var' diyen ünlü isimler ve iş ortaklarının desteğiyle daha fazla çocuğu ağırlamaya devam ediyor.

Kampanya kapsamında KidZania'yı ziyaret edecek çocuklarla meslekleri deneyimleyen isimler arasında Yüksek Sadakat Kurucusu Kutlu Özmakinacı, SosyalBen Kurucusu Ece Çiftçi, Acıbadem Genel Müdür Yardımcısı Rasim Topuz, da Vinci Ülke Müdürü Banu Canözkan ve Sepaş Genel Müdürü Çağrı Poyraz da yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen KidZania İstanbul Üst Yöneticisi (CEO) Ebru Timur, yıl boyu iş ortakları ve ünlü isimlerden aldıkları desteği de birleştirerek çocukların yüzünü güldürmeye devam edeceklerini belirtti.

Timur, "Çocuklar bildiklerini arzular. KidZania İstanbul'da da çocuklar dünyadaki diğer yaşıtları gibi meslekleri deneyimliyor, ideallerini öğreniyor ve geleceğe ilişkin tatlı hayaller kurarak yarınları için belki de bu sayede şimdiden adımlar atıyor. 20 yıldır dünyanın çeşitli ülkelerinde hizmet veren diğer KidZanialar'dan da edindiğimiz deneyimlerle biz de İstanbul'da 5 yıldır çocuklara ulaşıyoruz. KidZania'da çocuklar liderlik etmenin yanı sıra, ekip olmayı öğreniyor, yardımseverliği ve paylaşmayı içselleştiriyor." değerlendirmelerinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi KidZania 100 binden fazla çocuğu ücretsiz ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı
    19:55 Akkuyu NGS'de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı

    Mersin'de yapımı devam eden Akkuyu NGS inşaatında çalışan işçiler, taşeron firmanın maaş ödemediğini ileri sürerek eyleme başladı. İşçiler bugün de iş bırakma eylemlerine devam etti ve firma yetkililerinin de olduğu bazı araçları taşladı.

  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: İstanbul'da deprem riski var, önlemler alındı
    19:53 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: İstanbul'da deprem riski var, önlemler alındı

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "İstanbul'da deprem riski var. Ulaştırma yapılarıyla ilgili bütün önlemlerimizi aldık.

  • TTSO Mart Ayı Meclis Toplantısında Trabzon'un Gelişimi Konuşuldu
    19:47 TTSO Mart Ayı Meclis Toplantısında Trabzon'un Gelişimi Konuşuldu

    Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) mart ayı Meclis Toplantısı'nda, Trabzon'un gelişimi için talepler ve beklentiler dile getirildi. TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, istihdamı artırıcı projelerin desteklenmesi, turizme yeni destinasyonlar kazandırılması, gastronomi turizmine katkı sunulması gibi konuların önemine vurgu yaptı. TTSO Başkanı Erkut Çelebi ise seçim kampanyası süresince belediye başkan adaylarıyla görüşerek taleplerini ilettiklerini ve bu vaatlerin takipçisi olacaklarını belirtti.


Advertisement