Kiehl's ile Koruncuklara Yardım Edin - Son Dakika
Güncel

Kiehl's ile Koruncuklara Yardım Edin

Kiehl\'s ile Koruncuklara Yardım Edin

Türkiye'nin ünlü isimleri, çocukluk kahramanlarının resimlerini Ultra Facial Cream ambalajları üzerine çizdiler.

05.05.2012 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın farklı yerlerinde birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiren kozmetik ve bakım ürünleri firması Kiehl's, 160. yaşı için Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ile birlikte "İçimdeki Çocuk" adlı özel bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

1979 yılından bu yana korunmaya muhtaç çocukların mutlu ve başarılı bireyler olarak yetişmesini sağlamak amacıyla çalışan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, Amerika'nın doğal ürünleriyle tanınan kozmetik ürünleri markası Kiehl's' in 160. yaşını kutlamak için ortaklaşa bir sosyal sorumluluk projesi geliştirdi. "İçimdeki Çocuk" adlı proje kapsamında 13 ünlü isim Kiehl's Ultra Facial Cream ambalajlarına içlerindeki çocuğu çizdiler.

160 yıl önce New York'ta bir eczane olarak açılan ve toplumun kalite standardını yükseltme misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Kiehl's firması şimdiye kadar AIDS, çevre ve çocuklarla ilgili olarak dünyanın farklı yerlerinde sosyal sorumluluk projeleri geliştirdi. Türkiye'de yapılan "İçimdeki Çocuk" projesinde ise 13 ünlü isim içlerindeki çocuğu temsil eden masal kahramanlarına dönüştüler ve bu kahramanların resimlerini "Ultra Facial Cream" nemlendiricilerin kutuları üzerine çizdiler. Mayıs ayında satışına başlanan kremlerden her birinin satışından elde edilen gelirin bir kısmı Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'na bağışlanacak.

Deniz Akkaya, Sibel Arna, Ceyla Aysal, Tuvana Büyükçınar, Aslı Ekşioğlu, Tansa Mermerci Ekşioğlu, Harika Güral, Işın Görmüş, Michele Kafar Gültan, Ebru Şallı Tan, Ece Şirin, Yalın ve Selçuk Yöntem "İçimdeki Çocuk" kampanyasına destek veren isimler oldular.

"Çocukköyleri" ile korunmaya muhtaç çocukların sağlıklı bir aile ortamında yetişmelerini sağlayan TKMCV, "Her çocuk mutluluğu bir çocukluğu hak eder" farkındalığı yaratma hedefiyle düzenlenen Kiehl's firmasının kampanyası sayesinde çocukların geleceğe güvenli bakmaları için fırsatlar yaratmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kiehl's ile Koruncuklara Yardım Edin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement